Ponedjeljak, 19 travnja, 2021

Ministar vanjskih poslova Hrvatske ponovo u BiH, opet zaobilazi Sarajevo

Autor:S.B.

Nemojte propustiti

19. marta, ministar Grlić Radman sudjelovat će, kao izaslanik hrvatskog premijera Andreja Plenkovića, na 27. obljetnici razmjene bugojanskih logoraša u Bugojnu.

Hrvatski ministar vanjskih i europskih poslova Gordan Grlić Radman sudjelovat će u četvrtak, 18. marta na konferenciji “Transformacijski potencijal euroatlantskih procesa u Bosni i Hercegovini” u Neumu.

Grlić Radman će sudjelovati na panelu pod nazivom “Kako prevladati postkonfliktni karakter BiH društva integracijom u EU i NATO?” u 16,30 sati. Poveznica video prijenosa konferencije bit će dostupna na internetskoj stranici Sveučilišta u Mostaru.

tekst se nastavlja ispod sponzorisanog sadržaja

U petak, 19. marta, ministar Grlić Radman sudjelovat će, kao izaslanik hrvatskog premijera Andreja Plenkovića, na 27. obljetnici razmjene bugojanskih logoraša u Bugojnu.

Na Spomen obilježju na gradskom katoličkom groblju položit će vijence i upaliti svijeće za sve poginule, zarobljene i nestale Hrvate Bugojna u 10 sati, nakon čega će nazočiti svetoj misi u crkvi sv. Ante Padovanskog u 11 sati.

Na gradskom katoličkom groblju u Bugojnu, ministar Grlić Radman prisustvovat će posljednjem ispraćaju i pokopu četvorice logoraša na Rostovu u 12, 30 sati, koji su bili pripadnici 104. brigade HVO Eugen Kvaternik – Bugojno, objavljeno je na stranici hrvatskog Ministarstva vanjskih i europskih poslova.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

IGK poručio Miloradu Dodiku:’Radiš uzaludan posao! Nećemo šutjeti sve dok se BiH ne oslobodi takvih kao što si ti’

Ne postoji nijedan fenomen svijesti kroz koji se bolje oslikava bosanskohercegovačka prošlost, sadašnjost i budućnost, nego što je to...

Možda vas zanima i ovo