Subota, 4 prosinca, 2021

U BiH stigli italijanski ljekari, pomoći će i spriječavanju širenja koronavirusa

Nemojte propustiti

Do kraja ovog mjeseca će Ministarstvo civilnih poslova BiH sa liječnicima iz Italije organizirati i video konferenciju sa medicinskim djelatnicima iz BiH kako bi im bio olakšan dalji rad u borbi protiv korona virusa.

Danas su u zračnoj luci u Sarajevu veleposlanik Italije u BiH, NJ.E. Nicola Minasi i ministrica civilnih poslova Bosne i Hercegovine Ankica Gudeljević dočekali dva talijanska vojna liječnika koji su tijekom najtežih dana za Italiju nadljudskim naporima pomagali oboljelim žiteljima Italije.

U danima koji slijede ovi liječnici će biti na raspolaganju zdravstvenim institucijama u cijeloj Bosni i Hercegovini kako bi im pomogli u prevenciji i sprečavanju širenja Corona virusa, podjednako koliko i liječenju oboljelih.

Do kraja ovog mjeseca će Ministarstvo civilnih poslova BiH sa liječnicima iz Italije organizirati i video konferenciju sa medicinskim djelatnicima iz BiH kako bi im bio olakšan dalji rad u borbi protiv koronavirusa. Današnji doček talijanskih liječnika je samo nastavak izuzetno uspješne suradnje Veleposlanstva Italije u BiH i Ministarstva civilnih poslova Bosne i Hercegovine.

Foto: Ministarstvo civilnih poslova BiH

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Emir Suljagić objavio dokument iz vremena agresije na BiH: “To je vojska koju Dodik želi da obnovi”

"Likvidiran je ustaša iz Srebrenice...", "Likvidirano je pet balija..." To je "vojska" koju Dodik želi da obnovi - napisao...

Možda vas zanima i ovo