Nedjelja, 18 travnja, 2021

Ministrica Gudeljević s veleposlanikom Kine razgovarala o detaljima realizacije donacije cjepiva BiH

Nemojte propustiti

Veleposlanik Narodne Republike Kine u BiH Ji Ping boravio je danas u Ministarstvu civilnih poslova gdje je sa ministricom Ankicom Gudeljević razgovarao o detaljima realizacije donacije cjepiva Bosni i Hercegovini.

Veleposlanik Ji Ping informirao je ministricu da je Vlada Narodne Republike Kine osigurala 50.000 doza cjepiva za Bosnu i Hercegovinu. Ministrica Gudeljević potvrdila je spremnost Ministarstva da u najkraćem roku realizira sve aktivnosti koje su u nadležnosti Ministarstva, te je s tim u svezi i dogovoren redoslijed narednih aktivnosti.

Ministrica Ankica Gudeljević iskazala je zahvalu veleposlaniku Narodne Republike Kine na donaciji, ističući veliki značaj svake doze cjepiva u teškoj epidemiološkoj situaciji u kakvoj se BiH nalazi. Informirala je sugovornika da sutra u BiH dolaze i prva cjepiva kupljena u okviru COVAX mehanizma i to 23 400 doza Pfizer i 26.400 doza AstraZeneca cjepiva.

tekst se nastavlja ispod sponzorisanog sadržaja

 

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Vremenska prognoza za naredne dane: Evo kakvo nas vrijeme očekuje

Federalni hidrometeorološki institut objavio je prognozu za narednu sedmicu. U ponedjeljak 19.04.2021., pretežno oblačno vrijeme. Tokom dana ponegdje sa slabom...

Možda vas zanima i ovo