Utorak, 28 rujna, 2021

Mirela Dubinović jedva živu glavu izvukla; Metalnom šipkom prebio ženu, pratio je i do Hitne pomoći, a onda nasrnuo i na njenog muža

Nemojte propustiti

Mirela je rekla da ovo nije prvi put da imaju probleme s ovim komšijom. Štaviše u nekoliko navrata su podnijeli više prijava, ali nikada nijedan slučaj nije dobio svoj epilog na sudu.

Mirela Dubinović jučer je samo pukom srećom preživjela napad nasilnog komšije Dž. Dž. (identitet poznat redakciji op. a.) koji je na nesretnu ženu nasrnuo metalnom palicom.

Sve se odigralo u mjestu Pribava kod Gračanice. Kako je Dubinović ispričala za portal „Avaza“, motiv za brutalan napad je krajnje bizaran. Ona je, naime, krenula da izađe s vozilom iz dvorišta. U tom trenutku je naišao maloljetni sin napadača te mu je njen suprug Miralem sugerisao da stane kako bi mogla izađi, budući da je već pola automobila bilo na putu.

Maloljetnik je odmah potom počeo da psuje, na šta je Miralem reagovao opomenuvši ga da je nepristojan. Osim toga, Miralem je maloljetnika opomenuo i za njegovo ranije ponašanje, tačnije divljanje motociklom.

– U tom trenutku „leti“ Dž. Dž.. Ja sam samo uspjela reći kćerki da snima i „poletila“ sam iz vozila te stala između njega i kćerke. Sve se vidi na snimku. Udario me je metalnom šipkom ili palicom. Potom je krenuo na supruga. Na snimku se vidi da i on bježi – priča Dubinović.

Kako kaže, otišla je u Hitnu pomoć, gdje su joj sanirane povrede. Međutim, tu nije bio kraj drame.

– On je došao za nama u Hitnu pomoć, ganjao je supruga. Tu je bio i zet Adnan kojem je poručio „da je on slijedeći“. Otišli smo u policiju i sve prijavili, ali ništa nisu poduzeli – tvrdi Dubinović.

Mirela Dubinović je rekla da ovo nije prvi put da imaju probleme s ovim komšijom. Štaviše u nekoliko navrata su podnijeli više prijava, ali nikada nijedan slučaj nije dobio svoj epilog na sudu.

– Mi se zaključavamo u kući, ne smijemo izaći, jer na nas ide vozilom i motociklom. Nemamo zaštitu od policije i više ne znamo kome da se obratimo – zaključila je Dubinović.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Šarović oštro reagovao: SNSD neslavno kapitulirao, glasanjem u Vijeću ministara priznali i Schmidta

- Glasanjem na sjednici Vijeća ministara praktično su i priznali Schmidta kao visokog predstavnika - zaključio je Mirko Šarović. Predsjednik...

Možda vas zanima i ovo