Petak, 30 srpnja, 2021

Mirsad vratio odbjeglu suprugu Mirzetu: Kada ga je napustila, sedam dana hodao po Tuzli i tražio je

Nemojte propustiti

Mirsad je policiji prijavio nestanak supruge 26. decembra, nakon što je nije zatekao u kući po povratku s posla. Potraga za Mirzetom je pokrenuta dva dana kasnije, a nakon izvjesnog vremena objavljeno je da se preudala.

Mirzeta Ibrahimović koju je nevjenčani suprug Mirsad Terzić danas vratio, 26. decembra se preudala za stolara u Ilijašu, saznaje “Avaz”.

Mirzeta tvrdi, kako ističe naš sagovornik, da ju je čovjek kome je otišla, Sulejman Spahić iz Ilijaša, često malteretirao, te je nakon što je telefonom razgovarala s Mirsadom, odlučila vratiti mu se.

– Kad smo ih vidjeli zajedno u kafiću, svi smo se obradovali. Ona priča da je ovaj stolar kome se bila udala svaki dan pio i galamio na nju – kaže naš izvor.

Podsjetimo, Terzić je policiji prijavio nestanak supruge 26. decembra, nakon što je nije zatekao u kući po povratku s posla. Potraga za Mirzetom je pokrenuta dva dana kasnije, a nakon izvjesnog vremena objavljeno je da se preudala.

– Ona Mirsada nije napustila zbog neimašine. Narod svašta priča. Teško žive, to je tačno, ali je Mirsad vrijedan i osigura im sve što je potrebno. Činjenica je da je voli. Bio je lud ovih dana dok je nije bilo. On je operisan prije sedam dana i čim je izašao iz bolnice, otišao je po nju u Ilijaš – ističe naš sagovornik.

Podsjetimo, Mirsad je danas vratio svoju nevjenčanu suprugu Mirzetu Ibrahimović, a njihov dolazak u Banoviće izazvo je veliku pažnju poznanika. Oni su, kako je rekao naš sagovornik, sakupili nešto novca i poklonili ga Mirsadu kako bi Mirzetu odveo na pitu.

– Kada je Mirzeta u decembru odlučila napustiti Mirsada, on je sedam dana hodao po Tuzli i tražio je – rekao je naš izvor.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Od ovog vikenda nova pravila za ulazak u Njemačku?

"Pojačanim putovanjem rizikuje se da se taj trend preokrene”, navodi se u dokumentu Ministarstva. Svi putnici koji dolaze u Njemačku...

Možda vas zanima i ovo