Subota, 28 siječnja, 2023

Mirza Hatić postao ugostitelj: Otvorio kafić, nudi nargilu i slikanje s njim

Nemojte propustiti

Nakon svoje popularnosti na TikToku odlučio je uploviti u ugostiteljske vode.

TikToker Mirza Hatić, koji za sebe voli reći da je neiskvaren momak i lokalni kabadahija, nakon skoro deceniju robije, odlučio je ostaviti kriminal iza sebe. Nakon izlaska iz KPZ-a Zenica brzo je postao internet zvijezda.

Nakon što je napravio profil na Tik Toku, njegovi monolozi i dijalozi sa drugim korisnicima te mreže imaju milione pregleda.

@mirzahaticofficial #bosna🇧🇦 #usa🇺🇸 #makedonija #crnagora #srbija🇷🇸 #balkan ♬ original sound – Mirza Hatic

Nakon svoje popularnosti na TikToku odlučio je uploviti u ugostiteljske vode. Preuzeo je kafić u Starom Gradu pod nazivom Tesoro koji se nalazi u ulici Sime Milutinovića Sarajlije.

“Pošto me tražite, gdje sam šta sam da se slikate, dođite ovdje kod mene u radnju pa se slikajte i družite se s mnom. Ovo sam ja otvorio, bujrum dođite. Kako ste braćo. Samo da znate dođite u Tesoro. Ko me želi vidjeti upoznati se s mnom. Moj klub Tesoro, bujrum braćo moja. Svima su vam vrata otvorena. Pošto ove nargile u Sarajevu nema, ima je samo ovdje”, naveo je u svojim TikTokovima.

@mirzahaticofficial #bosna🇧🇦 #usa🇺🇸 #makedonija #crnagora #srbija #balkan #hrvatska🇭🇷 ♬ original sound – Mirza Hatic

Interesantno za vas

Izdvajamo

Tužna vijest: Preminuo bh. glumac Saša Petrović

Bosanskohercegovački glumac Saša Petrović je preminuo. Ovu vijest objavio je bh. reditelj Srđan Vuletić koji je za portal "Avaza" samo...

Možda vas zanima i ovo