Srijeda, 8 prosinca, 2021

Misterij na nebu: “Mislili smo da se radi o avionu koji gori, ali kugla je plesala po nebu” – VIDEO

Nemojte propustiti

szsRfME

Osnovnoškolka Katie Real i njena sestra, Macie, uočile su nešto neobično sa svog prozora. Djevojčice su snimile, naizgled, plamteću kuglu kako se brzo kreće nebom.

Djevojčice Katie i Macie igrale su se na laptopu njihove majke, kada su odjednom ugledale neobičan objekt na nebu kroz prozor sobe. Katie i njena sestra brzo su se snašle te prizor snimile web kamerom.

‘Gledala sam kroz prozor i vidjela veliku svjetlosnu kuglu. Brzo se micala. Uzela sam kameru i počela sam snimati’, ispričala je 11-godišnja Katie, prenosi SWNS TV.

Sestre su prvo pomislile da se radi o zvijezdi padalici, ali brzi pokreti kugle ubrzo su ih razuvjerili. Nakon nekoliko minuta, kugla je postala crvena prije no što je nestala iza krovova kuća, piše Hot.

‘Kada mi je pokazala snimku, bila sam zapanjena’, rekla je majka djevojčica, Fiona.

‘Prvo smo pomislili da se radi o avionu koji gori, ali činilo se da kugla pleše po nebu. Bio je nevjerovatan prizor’, ispričala je Fiona.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Grlić Radman poručio Milanoviću: Genocid je genocid, tu se ne propitkuje broj žrtava! Postoji samo genocid!

Predsjednik Hrvatske Zoran Milanović je u nekoliko navrata komentarisao genocid u Srebrenici prvenstveno nakon što je HDZ uz SNSD...

Možda vas zanima i ovo