Srijeda, 18 svibnja, 2022

Misterija se nastavlja – mobitel unio novu pomutnju u istragu : “Ako je Matej potonuo u rijeku, a mobitel mu bio u džepu”

Nemojte propustiti

Dodatno je sve zakomplicirala činjenica da je proizvođač mobitela istaknuo da je to nemoguće. O tome je ranije govorio i otac nestalog Splićanina Nenad Periš.

Srbijanska policija zbog tehničkih problema nije uspjela doći do podataka vezanih za komunikaciju Mateja Periša, prenosi Dnevnik.hr.

Pretpostavlja se da bi ovaj problem razriješio pronalazak Matejevog telefona.

Telefon Mateja Periša posljednji put je lociran u blizini Velikog ratnog otoka. Lociran je dva i po sata nakon što je nestali Splićanin posljednji put viđen, odnosno nakon što je snimljen kako se spušta niz stepenice koje vode prema Savi.

Upravo je njegov mobitel unio novu pomutnju u istragu jer se postavlja pitanje kako je moguće da je davao signal dva i po sata nakon što je Matej posljednji put viđen.

Dodatno je sve zakomplicirala činjenica da je proizvođač mobitela istaknuo da je to nemoguće. O tome je ranije govorio i otac nestalog Splićanina Nenad Periš.

“Kako je moguće da se signal pojavljuje pokraj Ratnog otoka oko 4.15 sati, a to je oko dva sata i 20 minuta nakon zadnjeg Matejevog snimka u 1.55? Kako je moguće da mobitel reagira ako se nalazi u rijeci? Ako je Matej potonuo u rijeku, a mobitel mu je bio u džepu, onda je nakon 2.20 sati on neupotrebljiv, mokar, na dnu rijeke i ne bi mogao davati signal”, rekao je Nenad Periš.

Više s weba

Interesantno za vas

Izdvajamo

Udar na Vučića iz EU: ‘Mi ili Putin! Biti neutralan oko rata u Ukrajini je nemoguće’

Od država Zapadnog Balkana se traži da podrže napore za dodatnu izolaciju Rusije, ali i da budu spremne boriti...

Možda vas zanima i ovo