Nedjelja, 25 srpnja, 2021

Misteriozna pucnjava usred Mostara?

Nemojte propustiti

Unatoč brojnim tvrdnjama očevidaca o pucnjavi u središtu Mostara, iz policije još uvijek nema službenih informacija o ovom događaju.

Kako je za Bljesak.info potvrdio Ljudevit Marić, glasnogovornik MUP-a HNŽ-a, policija vrši određene istrage, ali nije mogao službeno potvrditi da se pucnjava dogodila.

Naime, očevici tvrde kako se prava drama odigrala danas oko podneva u samom središtu Mostara kada je na sred trga Rondo, u čijoj okolini se nalazilo više desetina ljudi, došlo do pucnjave.

Kako piše Dnevni list više desetaka građana bili su očevidci pucnjave koja se dogodila oko 13 sati. Prema tvrdnjama očevidaca, dvojica muškaraca starosti oko trideset godina su stajala na Rondou.

”Izgledalo je kao da nekoga čekaju. Pored njih se zaustavio crni Renault Twingo iz kojega su izletjela dva muškarca koji su agresivnim hodom krenuli prema dvojici koji su stajali pored. Čuli su se povici u stilu „Šta si ti? Ko si ti?“ Nakon toga je jedan od mladića koji su stajali na Rondou izvukao pištolj. Dvojica iz Twinga koji su krenuli na njih su u tome trenu počeli bježati prema katedrali”, naveli su očevici za mostarske novine.

Kažu kako je nepoznati muškarac uperio pištolj prema vozaču i s pola metra udaljenosti pucao u njega.

”Vozač je dodao gas i velikom brzinom se odvezao prema Starom Veležovom igralištu. Mladić koji je pucao i njegov kolega su otrčali preko Šetališta Nikole Šubića Zrinjskog prema Španjolskom trgu”, potvrdili su i drugi svjedoci ovoga događaja.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Koliko treba četveročlanoj porodici? Smještaj u Neumu oko 700, u Makarskoj oko 1.000 KM više

Cijene koje smo izdvojili, valja napomenuti, nisu strogo zacementirane, smještaj, piće i hranu moguće je pronaći i po povoljnijim,...

Možda vas zanima i ovo