Subota, 27 studenoga, 2021

Mjesec beba u Konzumu: Sarajevo centar najveće zabave i igre u BiH

Nemojte propustiti

Sarajevo će ovog petka i subote biti centar najveće dječije zabave, igre, ali i edukacije u našoj zemlji. Konzum BiH nastavlja veseli mjesec posvećen bebama i njihovim roditeljima, koji će nakon Mostara biti održan u sarajevskoj Super Konzum prodavnici, u Ložioničkoj 16.

Najslađe druženje počinjemo ovog petka u 16.00 do 20.00, te u subotu od 10.00 do 14.00 sati, a za sve posjetitelje pripremili smo edukativne radionice, mini modne revije, druženja s poznatim mamama, te takmičenje beba u puzanju.

Mnogi smatraju da je presvlačenje beba posao rezervisan isključivo za mame, a dali je zaista tako pokazat će i takmičenje u najbržem presvlačenju beba u kojem će učestvovati tate.

Naši najmlađi posjetitelji uživat će u zabavi i igri s Kodijem, Linom Medom i drugim omiljenim likovima, te brojnim zabavnim radionicama, a organizirat ćemo i fotoshooting za izbor Miss i Mistera Konzuma djece od 3 do 6 godina za lica DreamFactory odjela.

Naredne sedmice, 20. i 21. maja, veseli karavan putuje u Banja Luku, te 27. i 28. maja u Tuzlu. Budite dio veselog programa koji smo pripremili za sve roditelje i njihove najmlađe.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Komšić osudio napade na sudiju Vehabovića, očekuje da Tegeltija pokrene smjenu Grebeše

"Očekujem od predsjedavajućeg Vijeća ministara Zorana Tegeltije da pokrene proceduru smjene Josipa Grubeše", kazao je Komšić Predsjedavajući Predsjedništva Bosne i...

Možda vas zanima i ovo