Ponedjeljak, 20 rujna, 2021

Mještane probudio jak udar: Pjevač je bio obliven krvlju, umro je pred mojim očima

Nemojte propustiti

Sudar “audija” i “mercedesa”, 15 minuta poslije ponoći, u kojem je poginuo Đurađ Đuki Đuranović (33), mladi pevač iz Mrkonjić Grada, bio je tako silovit da je bilo nemoguće utvrditi iz kojeg su pravca vozila dolazila, kažu očevici za “EuroBlic”.

U nesreći na magistralnom putu Mrkonjić Grad – Ključ, u mjestu Brod, učestvovali su “audi A6”, koji je vozio Đuranović, i “mecedes B klasa”, kojim je upravljao Slobodan Vasić (51), a koji je teško povrijeđen.

Jedan od mještana sela Brod kaže da ga je probudio jak udar i da je prvo pomislio kako su pala metalna vrata sa njegove garaže.

– Kada sam izašao ispred kuće vidio sam da se dogodila nesreća i odmah otrčao do vozila. Čuo sam čovjeka iz “mercedesa” kako jauče i doziva pomoć. U to vrijeme već se zaustavilo par auta – kaže naš sagovornik.

Ističe da su drugi vozači pokušavali da izvuku povređenog vozača iz “mercedesa”, a da je on otrčao do “audija” da vidi šta je sa drugim vozačem.

– Kada sam prišao, ostao sam šokiran. Vozačeva vrata su bila otvorena, a glava je bila na pragu. Sav je bio obliven krvlju. Umro je nedugo zatim, pred mojim očima – ispričao je sagovornik “EuroBlica”.

Dodaje da prizor koji vidio nikada neće zaboraviti, te da se na ovom dijelu puta veoma brzo vozi.

Jedan od njegovih prijatelja rekao je da ga je ova nesreća veoma pogodila, kao i da je pjevač prije desetak dana dobio dijete, kao i da ima još jedno dijete.

– Bio je vrhunski pjevač, imao je nekoliko svojih pjesama, a prije par godina snimio je i duet s Anabelom Đogani. Ta pjesma je ostvarila veliki uspjeh – ispričao nam je jedan od Đuranovićevih prijatelja.

Uviđaj na mjestu nesreće zajedno sa policijom obavila je tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka Dragana Lipovčić, koja je naložila da bude obavljena i obdukcija tijela nastradalog.

Obdukcija će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu RS, a nakon veštačenja biće poznato kako je došlo do nesreće, prnosi Blic.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Ljubiša Ćosić otvorio dušu: Volim Dodika jer je ljudina, on ne mrzi nikoga, ni naše komšije iz Sarajeva

- Jesam se napio i jesam bio pijan u kafani. Poznat sam kao neko ko voli ljude i veselje....

Možda vas zanima i ovo