Srijeda, 20 listopada, 2021

Djevojka organizovala vjenčanje iz snova nakon što je saznala da joj dečko boluje od raka

Nemojte propustiti

Djevojka organizovala vjenčanje svojih snova za samo 10 dana od momenta kad je saznala da joj budući muž boluje od raka.

Četrdesetogodišnji Kris Klark zaprosio je svoju djevojku Šarlot samo nekoliko minuta nakon što je saznao da boluje od raka i da je bolest već u posljednjem stadijumu.

Foto: Ilustracija
Foto: Ilustracija

Šarlot (30) je, dugo prije nego što je zaprošena, iz šale na internetu napravila kako bi njeno savršeno vjenčanje trebalo da izgleda. To joj je pomoglo, da kada je došlo vrijeme, vjenčanje organizuje za samo 10 dana.

Doktori su Krisu rekli da boluje od rijetkog oblika raka pankreasa koji se proširio po tijelu i da mu je ostalo još samo par mjeseci života.

– Već sam znao da želim da oženim Šarlot i kada su mi rekli da je bolest neizlječiva, tada smo samo ubrzali proces organizacije – rekao je Kris.

Kris i Šarlot su u šoku sjedjeli u bolničkoj čekaonici samo pet minuta kasnije kada se Kris okrenuo ka svojoj djevojci i postavio joj dugoočekivano pitanje.

Par minuta nakon toga opet je ležao na bolničkom krevetu dok je čekao da mu urade brojne testove.

– Naša vjeridba je oduvijek trebalo da se desi bilo je samo pitanje momenta – dodala je Šarlot, socijalna radnica koja je Krisa upoznala šest godina prije vjenčanja.

Iako je vjenčanje organizovano za samo nekoliko dana, Šarlot kaže da je bilo baš onako kako je oduvijek sanjala.

– Cio dan je protekao onako kako sam oduvijek sanjala. Bili smo zajedno šest godina i uvijek sam znala da ćemo se vjenčati. I prije nego što me je Kris zaprosio skupljala sam slike vjenčanica i svih detalja koje sam željela na svom vjenčanju. To mi je kasnije jako olakšalo organizaciju – rekla je Šarlot.

Šarlot dodaje da su imali sreće što imaju prijatelje i porodicu koji se manje ili više bave organizacijom vjenčanja.

– Krisov brat ima ketering kompaniju, imamo prijatelja koji je fotograf i prijateljicu koja ima cvjećaru. Vjenčanje se praktično isplaniralo samo. Dan je bio baš kako sam sanjala – rekla je Šarlot.

Nakon vjenčanja, fotograf Kris, počeo je sa hemoterapijom.

Rak od koga boluje nasljedan je i Kris nije mogao da zna za to jer je usvojen.

– Mi se nadamo i molimo da rak prestane da raste. Pokušavamo da živimo normalan život i ne razmišljamo o budućnosti. Kris se trenutno osjeća dobro i mi koristimo maksimum od vremena koje nam je ostalo. On je moja inspiracija – kaže Šarlot.

 

(24sata.rs)

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Sine, pazi šta sanjaš! Svetlana Cenić objasnila Dodiku šta sve piše u “izvornom Dejtonu”

Izvorni Dejton? Kako ga nazivaju. Pa, sine, pazi šta sanjaš. Da krenem redom samo nekoliko stvari - piše Cenić Nadležnost...

Možda vas zanima i ovo