Četvrtak, 9 prosinca, 2021

Mlada zvijezda Standarda nema dileme: Samo BIH!

Nemojte propustiti

Deni Milošević
Deni Milošević

Deni Milošević rođen je 9. marta 1995. godine i jedna je od najvećih nada trenutnog lidera belgijskog prvenstva Stadandarda iz Liegea.

Milošević je debitovao za prvi tim Standarda u susretu belgijske Jupiler lige protiv Oostendea, i sa 18 godina jedan je od najmlađih igrača koji su igrali za ekipu Standarda ove sezone.

“Bio sam malo nerovozan prije početka utakmice, a poslije kad je sudija svirao početak ta nerovoza je prošla. Očekujem ove sezone da ću nastaviti dobijati šansu u prvom timu“ rekao je za portal Reprezentacija.ba Milošević.

Prvi zvanični nastup za Standard upisao je u okviru Europske lige protiv Elfsborga 12. decembra 2013. godine kada je u igru ušao u 76. minuti.

Također Denija smo upitali i da li je pratio nastupe naše reprezentacije u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo u Brazilu, te ima li želju da zaigra jednog dana za naš nacionalni tim.

“Naravno da sam pratio susrete i navijao za Bosnu i Hercegovinu! Nisam još nikakav kontakt imao sa savezom, ali ako me zovnu naravno da ću pozitivno odgovoriti na poziv.“- rekao je za kraj razgovora jedan od najtalentovanijih igrača Standarda i nadamo se budući reprezentativac Bosne i Hercegovine.

(Bh-index)

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Načelnica Opštine Jezero: Mi bi sa Milom Dodikom i u HDZ!

- Mi bi sa Milom da bude stani-pani i u HDZ!!! - istakla je Ružičić na Twitteru. Načelnica opštine Jezero...

Možda vas zanima i ovo