Subota, 15 svibnja, 2021

Mladen Vojičić Tifa predstavio spot za svoju novu pjesmu ‘Spreman sam na sve’

Nemojte propustiti

Produkcijaska kuća Sarajevodisk jučer je u popodnevnim satima na svom YouTube kanalu premijerno objavila novi spot Mladena Vojičića Tife za pjesmu ‘Spreman sam na sve’ s istoimenog albuma.

Ovo je premijerno prikazivanje spota za pjesmu “Spreman sam za sve” kojeg je režirao bh. reditelj Jasmin Duraković.

Nakon duže pauze, velika bh. muzička zvijezda Mladen Vojičić Tifa vraća se na velika vrata sa novim muzičkim materijalom, a promocija novog CD-a bit će održana 25. aprila u Cinemas Sloga, u 20 sati.

Album je nastao u saradnji sa izdavačko-diskografskom kućom ‘Sarajevodisk’, što ima i simboličko značenje, budući da je Tifa svoj prvi samostalni album izdao upravo u ovoj kultnoj muzičkoj kući.

Prije par dana popularni bh. pjevač Tifa objavio je na svom YouTube kanalu singl ‘Diznilend’, za koji je urađen i animirani spot u režiji Berina Tuzlića. Do sada su i pjesma, ali i spot izazvali pozitivne reakcije publike.

Na novom albumu nalazi se deset pjesama: ”Diznilend”, ”Jako”, ”Platio sam skupo”, ”Ljubav greške čini”, ”Griješi ljubavi”, ”Čudan svijet”, ”Još sam uvijek onaj stari”, ”Spreman sam na sve”, ”Volim je ja”, ”Zora je”.
(Depo)

Više s weba

loading...

Izdvajamo

“Vojne trupe s različitih strana krstare BiH, Dodiku će trebati više od 30.000 vojnika ‘partije’ kako bi blokirao Amerikance da ne dođu do Manjače...

Iako je Manjača od Trebinja udaljena oko 400 kilometara, trupe NATO-a krstare cijelom zemljom, pa su jutros i na...

Možda vas zanima i ovo