Subota, 27 studenoga, 2021

Mladi student poginuo u saobraćajnoj nesreći: Prije nego što je izdahnuo, rekao je ocu “Ne mogu dalje”

Nemojte propustiti

Foto: Kurir
Foto: Kurir

Motocikl i mašina su se sudarili na svega 70 metara od kuće mladićeve bake, pa je nesreću djelimično snimila i jedna od kamera s te kuće. Na snimku se djelimično vidi i sam udarac motora u kašiku mašine

Siniša Vukosavljević (22) iz sela Seča Reka kod Kosjerića u Srbiji je poginuo, dok je njegov prijatelj. Milan Tripković (18) iz švajcarskog grada Oftringen povrijeđen u teškom udesu na magistrali Kosjerić-Valjevo. Nesreća se dogodila kad su se sudarili motor “Kawasaki”, kojim su se vozila dvojica mladića, i bager kojim je upravljao G. T. (29).

– Dvojica mladića su išla od Kosjerića ka Valjevu, a motorom je upravljao Tripković. Nesreća se desila kad se bager uključivao sa sporednog puta. Da tragedija bude veća, motocikl i mašina su se sudarili na svega 70 metara od kuće Milanove bake, pa je nesreću djelimično snimila i jedna od kamera s te kuće. Na snimku se djelimično vidi i sam udarac motora u kašiku mašine – kaže izvor beogradskog Kurira iz istrage.

Mnogobrojna rodbina, prijatelji i komšije okupili su se jučer u kući poginulog mladića da ocu Zoranu, majci Slavici i bratu Nebojši izjave saučešće.

– Zoran je poslije nekoliko minuta stigao na lice mjesta. Iako teško povrijeđen, Siniša je još bio živ. Otac je bio sa sinom u sanitetu, sve do Sevojna, kad je Siniša izustio: ‚‘Ne mogu dalje‘‘ i preminuo. Milan je s povredom koljena prevezen u užičku bolnicu, gdje je zadržan na liječenju – kažu potreseni prijatelji.

Siniša Vukosavljević je bio student i radio je u hladnjači u selu.

– Proljetos je zasadio maline, planirao život… Bio je veliki radnik i poštenjačina – kaže Sinišin prijatelj.

Vozač građevinske mašine G. S. saslušan je zbog sumnje da je izazvao teško djelo protiv bezbjednosti saobraćaja.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Gorica Dodik poručila Drašku Stanivukoviću: Doći će snimak na red

"Termin rušenja 'Kajak terase' je subota u 15 sati. Naša misija je vratiti našim građanima i Banjoj Luci sve...

Možda vas zanima i ovo