Subota, 23 listopada, 2021

Mladić (20) rekao prijateljima da osjeća da će umrijeti, zaspao i nije se probudio!

Nemojte propustiti

Rekao je da će se nakon njegove smrti isključiti njegov mobitel i da će se na zidove kuće objesiti njegova slika…napisao je: “Dragi prijatelji, desili su se mnogi slučajevi iznenadne smrti. Oprostite mi jer ću vas uskoro napustiti. Samo želim da me se sjećate kao nečega lijepog u vašem životu.”

Ilustracija
Ilustracija

20-godišnjak iz Emirata je nakon ručka s rodbinom otišao u svoju sobu na popodnevni odmor, ali je prije počinka odlučio da prijatelje obavijesti da osjeća kako mu se približio smrtni čas. I ne znajući da je bio pravu, zaspao je i više se nije probudio.

Halifa Muhammed je rekao da će otići malo odspavati nakon obroka s porodicom i rođacima u gradu Eš-Šarikah, ali nastupilo je i 18:00 poslije podne, a on se nije budio. Kada ga je majka pokušala probuditi, otkrila je da je njen sin preminuo.
Rođak nesretnog mladića je rekao da je ručao oko 13 sati, a nakon toga otišao na odmor, dodavši da je u njegovom mobitelu pronađena SMS-poruka koja je nagovještavala njegovu smrt.

– Napisao je prijateljima da se pita kako će njegova porodica primiti vijest o njegovoj smrti, rekla je njegova rodica Ummu Mejsa novinama Emarat El-Jewm.

– Rekao je da će se nakon njegove smrti isključiti njegov mobitel i da će se na zidove kuće objesiti njegova slika…napisao je: “Dragi prijatelji, desili su se mnogi slučajevi iznenadne smrti. Oprostite mi jer ću vas uskoro napustiti. Samo želim da me se sjećate kao nečega lijepog u vašem životu.”

Novine Emarat El-Jewm izvještavaju da je uzrok smrti nesretnog mladića bio srčani udar u toku sna.

(Doznajemo)

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Šarović komentarisao moguću smjenu Dodika: Priprema se teren za takvo nešto

Šarović je kazao i da dolazak novih američkih dipolomata nije slučajan, te da su neki od njih učestvovali i...

Možda vas zanima i ovo