Ponedjeljak, 25 listopada, 2021

Mladić (25) zarađuje milione na razbijenim iPhoneima!

Nemojte propustiti

Milioni Amerikanaca posjeduju Appleove mobilne uređaje iPhone koji imaju jednu veliku manu – vrlo krhko staklo zaslona. Upravo tu manu je iskoristio 25-godišnjak koji je pokrenuo trvrtku koja popravlja zaslone.

iCracked - Prije i poslije (Foto: Yahoo.com)
iCracked – Prije i poslije (Foto: Yahoo.com)

U trenutku nepažnje mobilni uređaj lako ispadne iz ruke na pod i imamo problem – razbijen zaslon iPhonea. Tada je mladić A. J. Forsythe došao na ideju brzog popravka upravo takvih oštećenja te je ubrzo zaradio milione.

Njegova tvrtka iCracked specijalizirana je za samo jednu stvar – razbijene zaslone. iCracked je 2012. godine zaradila nešto više od 2 milijuna dolara, a vlasnici su rekli kako ove godine očekuju više od 10 milijuna dolara čiste zarade.

Tvrtka već djeluje u 11 američkih zemalja te nastoji proširiti teritorij djelovanja. Ljudi koji rade u iCrackedu garantiraju brz i kvalitetan popravak kojim su već zadovoljni milijuni ljudi.

Ogorčena konkurencijom, tvrtka Apple koja prizvodi iPhone mobilne uređaje je nedavno pokrenula restauraciju zaslona, međutim, tim iz iCracked-a se nimalo ne zabrinjava jer smatraju kako je Apple veoma spor u popravcima te dosta skuplji, piše Yahoo.

Prosječna cijena popravka razbijenog zaslona u Americi je između 190 i 220 dolara.

(Dnevnik.hr)

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Cvijanović poslala žestoku poruku Izetbegoviću: “On želi muslimansku državu”

"Da je Izetbegović sposoban za suživot on bi umjesto što prijeti ratom, sjedio sa drugima i razgovarao kako i...

Možda vas zanima i ovo