Petak, 25 lipnja, 2021

Mladić iz BiH prekršio izolaciju u Austriji pa povrijeđen pri hapšenju

Nemojte propustiti

AUSTRIJA – 19-godišnjak je u subotu naveče razgovarao sa 24-godišnjakom iz Graca bez održavanja propisane distance zbog pandemije virusa COVID-19.

Mladić iz BiH uhapšen je u subotu nakon policijske provjere u austrijskom Gracu jer je prekršio izlazna ograničenja, te bio agresivan.

Prema navodima policije, 19-godišnjak je u subotu naveče razgovarao sa 24-godišnjakom iz Graca bez održavanja propisane distance zbog pandemije virusa COVID-19.

Kad je policija provjerila muškarce, otkrili su da oni ne žive u istom domaćinstvu. Stariji mladić je reagovao po uputstvu zvaničnika i napustio mjesto događaja na zahtjev policije.

Ali, 19-godišnji muškarac iz BiH je postajao sve agresivniji pa je uz upotrebu sile morao biti uhapšen. Pritom je zadobio lakšu ranu na desnom obrazu, dok su policajci ostali nepovrijeđeni. Oba aktera incidenta su zaradila perekršajne prijave, prenosi “Radiosarajevo.ba”.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Brutalan odgovor iz Crne Gore: “Inteligencija Dodika najveći protivnik srpskog naroda”

Demokratska Crna Gora reagirala je na posljednje izjave Milorada Dodika, koji je bio gost na Televiziji Pink, gdje je...

Možda vas zanima i ovo