Ponedjeljak, 27 rujna, 2021

Mladić u Njemačkoj prijavio nestanak roditelja, oni pronađeni zazidani u garaži

Nemojte propustiti

Ingo P. iz Nirnberga (Nurnberg) prijavio je nestanak svojih roditelja sredinom decembra, a u ponedjeljak su njihova tijela pronađena zazidana u garaži, piše njemački Bild.

Prema riječima njihovog sina, Elfride (66) i Peter P. (70) napustili su svoju kuću 13. decembra i nestali bez traga. Policija je u ponedjeljak u pretresu kuće i potrazi za tragovima otkrila njihova tijela zazidana u garaži. “Uvjereni smo da se radi o navodno nestalom paru”, izjavio je šef policije Johan Rast, prenosi Index.hr.

Njihov sin Ingo P. (25) i njegova supruga (22) uhapšeni su nakon pronalaska tijela zbog sumnje za ubistvo.

– U vezi s nestankom parova bilo je nelogičnosti. Trenutno se provode ispitivanja – izjavila je glasnogovornica policije.

Ingo P. nekoliko je puta dao policiji različite izjave o nestanku roditelja. Tvrdio je da su željeli otići na odmor, a kada se nisu vratili, prijavio je njihov nestanak. Policija je posumnjala da se radi o zločinu nakon što im je Ingo u nekoliko razgovora dao različite informacije o odredištu i vremenu navodnog planiranog putovanja roditelja.

Bild piše kako su Ingo i supruga živjeli u istoj kući s njegovim roditeljima, a Elfride se protivila njihovoj vezi. Policija je u kući zatekla tragove nedavne renovacije u kojoj su radovi bili toliko loše izvedeni da su odmah posumnjali na mogućnost nasilnog zločina. U amaterski zazidanoj rupi u garaži pronašli su tijela nesretnog para.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Pitanja koja postavljaju popisivači u Hrvatskoj šokirala sve

"Triput sam prošao popisni upitnik uvjeren kako su mi neka pitanja promakla", govori Splićanin koji se brine o sinu...

Možda vas zanima i ovo