Subota, 16 listopada, 2021

Mladoženja u Turskoj mladu “pokupio” šleperom – FOTO

Nemojte propustiti

aa_picture_20140824_3117828_web
Foto: AA

Kada mladoženja ide po mladu običaj je da se za tu priliku odabere i ukrasi limuzina ili najnoviji model nekog automobila. No, mladoženja iz grada Kırıkkalea u centralnoj Turskoj po mladu je odlučio otići ukrašenim šleperom, piše Anadolu Agency (AA).

Mladoženja Berak Kanik, kako bi otišao po svoju izabranicu Zeynep Tas, posudio je šleper iz firme za koju radi te ga ukrasio za ovaj poseban trenutak u njegovom životu.

Nakon što je preuzeo mladu iz dijela grada Kizilirmak, mladenci su prodefilovali gradom a tom prilikom su izazvali veliku pažnju građana koji su ih fotografisali mobilnim telefonima te im poželjeli sreću.

“Oduvijek sam sanjao da po mladu odem šleperom i mogu reći da sam sretan jer se ostvarilo. Mlada nije znala da ću po nju doći šleperom tako da je i za nju bilo veliko iznenađenje”, kazao je mladoženja Kanik.

Mlada Zeynep Kanik, kazala je kako je suprug ranije upitao da li se slaže da šleperom dođe po nju.

“Tada sam rekla da sam protiv i nismo više razgovarali o tome. Mislila sam da se predomislio tako da sam iznenađena”, kazala je Zeynep.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Iz tri elektroprivrede poručuju: Struja neće poskupjeti za domaćinstva

O najavi poskupljenja električne energije oglasila se i Regulatorna komisija za energiju u Federaciji Bosne i Hercegovine. Iako Regulatorne...

Možda vas zanima i ovo