Srijeda, 20 siječnja, 2021

‘Mom djetetu (7) je učiteljica na nastavi trakom zalijepila usta i to samo zato što je pričao!’

Nemojte propustiti

Bakir Izetbegović o preustroju Bosne i Hercegovine: “Mislim da će krajnji rezultat biti država sa multietničkim regijama”

Bosna i Hercegovina je multietnička zemlja, koja ne smije biti podijeljena, kazao je ovo u razgovoru za N1 predsjednik...

Žestoka poruka Miloradu Dodiku iz Europske komisije: Migrante smjestiti na teritorij cijele BiH

Vlasti drugog bh. entiteta, Republike Srpske (RS), odbijaju da pomognu migrantima koji su se zadesili na njihovoj teritoriji. Vlasti...

Sud donio odluku: Avdo oslobođen optužbe za kršenje mjera izolacije, traži javno izvinjenje od Tužilaštva

- Doveden sam na rub egzistencije uz nepravdu koja mi je nanesena. Konsultovat ću se sa advokatima jer zaista...

Državljanin Bosne i Hercegovine naoružan do zuba pokušao ući u Hrvatsku: Imao kalašnjikov, pištolj, bombe, municiju, palice…

Nadležni su protiv krijumčara podnili kaznenu prijavu te je do daljnje odluke državnog odvjetništva smješten u pritvor. Policajci i carinici...

Majka je o incidentu čula od svoje kćeri koja također ide u tu školu. Sin joj ništa nije htio reći jer se bojao da će biti u nevolji.

Učiteljica škole na Novom Zelandu kaznila je nekoliko dječaka tako da im je trakom zalijepila usta. Iako se majka jednog od njih pobunila, iz škole kažu kako je to bila samo igra

Užasnuta majka s Novog Zelanda odlučila je da njen sedmogodišnji sin ne ide u školu nakon što mu je učiteljica zalijepila usta jer je pričao na nastavi.

Dječak je propustio posljednja dva tjedna škole, kao i božićnu priredbu jer se osjećao previše anksiozno da bi se vratio među svoje vršnjake. No, njegova majka tvrdi i kako on nije jedini kojemu je učiteljica trakom zalijepila usta. Naime, radi se o grupici dječaka koji su pričali pod satom, a ona je to učinila kako bih kaznila zbog toga.

Rob Taylor, ravnatelj škole, poslao je ljutitoj majci pismo u kojem je potvrdio da je došlo do incidenta, no da se samo radilo o igri.

– Školska psihologinja je ispitala djecu i roditelje i zaključila je da je perspektiva učiteljice bila da je to samo igra te da su djeca uživala u tome i htjela se nastaviti igrati. Prema tome što je čula od svih njih, to je ono što se i dogodilo – napisao je Taylor.

No, njegovo pismo nije bilo dovoljno dobro za ljutitu majku.

– Pitala sam svog sedmogodišnjaka što on misli o tome i rekao mi je: Kada napravimo nešto loše na nastavi, moramo se ispričati i reći da to više nećemo napraviti. Zašto to ne napravi i učiteljica?

Kako javlja The Sun, majka je o incidentu čula od svoje kćeri koja također ide u tu školu. Sin joj ništa nije htio reći jer se bojao da će biti u nevolji.

– Apsolutno sam užasnuta u činjenicu da učiteljica može napraviti takvo što – rekla je.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Bakir Izetbegović o preustroju Bosne i Hercegovine: “Mislim da će krajnji rezultat biti država sa multietničkim regijama”

Bosna i Hercegovina je multietnička zemlja, koja ne smije biti podijeljena, kazao je ovo u razgovoru za N1 predsjednik...

Možda vas zanima i ovo