Subota, 1 listopada, 2022

Monica Bellucci se zbunila u Banja Luci: Ovo je prvi put da sam u Srbiji…(Video)

Nemojte propustiti

U kratkom obraćanju novinarima Monika Beluči (Monica Bellucci) kazala je da je ovo “prvi put da je u Srbiji”, ali joj je Emir Kusturica odmah sugerisao da je pogriješila, te se ispravila i naglasila “u Republici Srpskoj”, kao i da joj je drago što je tu…

Belluci: Vaš predsjednik je jako šarmantan čovjek
Belluci: Vaš predsjednik je jako šarmantan čovjek

Italijanska glumica Monica Bellucci sletjela na aerodrom u Mahovljanima kod Banje Luke gdje ju je dočekao režiser Emir Kusturica.

Prema najavama, nakon susreta s Dodikom, Monica Belluci bi trebala obići Andrićgrad, a zatim će ići u Drvengrad, na festival Kustendorf.

U Banju Luku je doputovala posebnim avionom koji je po nju poslao Milorad Dodik.

– Upravo sam stigla u Banju Luku. Vaš predsjednik je jako šarmantan čovjek – istakla je Beluči, te se glasno nasmijala na novinarsku opasku – “Kako ste mu odoljeli?”

– Radi se o njegovoj energiji – dodala je ona.

Prelijepa glumica nije željela o sebi govoriti kao o “jednoj o najljepših žena svijeta”, a na takve komplimente kratko je poručila “Zar je to istina!?”

– Ne razmišljam na takav način o sebi. Ja sam majka, imam dvoje djece, porodicu, radim filmove i naslovnice za magazine. Takav imidž o meni kruži svijetom, ali ja sam ono što jesam – skromno je kazala Beluči.

Ona je istakla i da će uskoro sa Kusturicom snimati film, kao i da joj je ovo prilika da ostane neko vrijeme u regiji, upozna zemlju i ljude.

– Zaista mi je jako drago što imam ovu priliku – kazala je lijepa glumica. Kusturica je istakao i da je ovo bila “divna prilika” da najave snimanje filma “Ljubav i rat”.

(Bh-index/Nezavisne/Avaz)

Interesantno za vas

Izdvajamo

Erdoganov šamar Putinu: Oglasila se Turska nakon što je Rusija pripojila okupirane ukrajinske regije

Sjedinjene Države, Britanija i Kanada najavile su nove sankcije kao odgovor na potez ruskog predsjednika Tursko ministarstvo vanjskih poslova priopćilo...

Možda vas zanima i ovo