Subota, 16 listopada, 2021

Monstrum iz Slavonskog Broda: Sjekao intimne dijelove tijela nakon obukcije jer je neprestano pio

Nemojte propustiti

monstrum-iz-sl-broda-sjekao-spolovila-jer-je-neprestano-pio-504x335-20150310-20150310172012-60d2342a57b6d4de3a1e6fc0b8af9a42

Optuženi se nije pojavio pred sudskim vijećem, a tereti se da je nakon obdukcije odsjekao pet dijelova muških spolovila, dva testisa i vanjsko žensko spolovilo

Od početka 2012. godine do juna 2013. djelatnik (53) Odjela patologije Opće bolnice “Dr. Josip Benčević” u Slavonskom Brodu prakticirao je svoj bolesni hobi. Preminulim pacijentima odsijecao je spolne organe i držao ih u teglama u kući.

Protiv pomoćnika obducenta (53) u utorak je na Općinskom sudu u Slavonskom Brodu potvrđena optužnica.

– Optuženi se nije pojavio pred sudskim vijećem, kojim je predsjedao sudac Slaven Vidmar, nego ga je zastupala opunomoćenica. Za nekoliko dana bit će osnovano sudsko vijeće koje će odlučiti kad će biti zakazana prva rasprava – rekla je glasnogovornica suda Kristina Urbanovski Zetović.

Optuženog terete da je više puta, bez ičijeg nadzora, nakon obavljene obdukcije nožem odsjekao pet dijelova muških spolovila, dva testisa i vanjsko žensko spolovilo, koje je potom odnio u kuću i držao u staklenkama s formalinom. Tako je neovlašteno oskvrnuo tijela i narušio mir pokojnika.

– Prije podizanja optužnice okrivljenik je ispitan i tad je rekao da nije bio svjestan što radi jer je stalno bio pijan dok je radio u bolnici – stoji u optužnici, u kojoj se navodi i da se djelatnik liječio od alkoholizma.

Državno odvjetništvo zatražilo je godinu dana zatvora i plaćanje 2200 kuna psihijatrijskog vještačenja.

– Rekao je da je to činio zbog anatomije jer studira medicinu. Zbog droge i alkohola bio je suspendiran s posla – rekao nam je nakon uhićenja izvor blizak istrazi.

No od prijatelja osumnjičenika tad smo doznali da on nije student i da nikad nije spominjao medicinski fakultet.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Vasković “masakrirao” Dodika: Gori si od svake pandemije, najveće si prokletstvo srpskog naroda u posljednjih 100 godina

- Ti si najveći neprijatelj Srba; Neprijatelj No 1! Gori od svakog srpskog neprijatelja u zadnjih 100 godina. Ti...

Možda vas zanima i ovo