Nedjelja, 2 travnja, 2023

Monstruma policiji prijavili roditelji: Mjesecima silovao tinejdžerku iz komšiluka

Nemojte propustiti

P. S. (51) iz sela Dragovita kod Dimitrovgrada uhapšen je zbog sumnje da je proteklih nekoliko mjeseci više puta silovao djevojčicu (15) koja je živjela u njegovom komšiluku. Dijete je namamio slatkišima i poklonima, a kad je odbijala da bude s njim, prijetio joj je da će se „loše provesti“.

– Silovatelja su policiji prijavili njegovi roditelji, koje je stalno maltretirao kad je bio pijan. Skoro u isto vrijeme policiji se javio i otac djevojčice, koji je rekao da mu je kćerka saopštila da je silovana – kaže za Kurir sagovornik iz istrage.

Petnaestogodišnjakinja je iz višečlane socijalno ugrožene porodice, što je P. S. zloupotrijebio.

– On ju je presretao na putu do škole i dok je nosila mlijeko u susjedno selo. Namjerno je namještao da se sretnu – navodi naš sagovornik.

Prilikom hapšenja osumnjičeni nije pružao otpor.

– Bio je u šoku što ga hapsimo, ali nije pokušao da pobjegne. Odveden je u policijsku stanicu, a nakon toga je uz krivičnu prijavu priveden nadležnom istražnom sudiji Višeg suda u Pirotu, koji mu je odredio jednomjesečni pritvor – naveo je izvor Kurira.

Foto: Ilustracija
Foto: Ilustracija

Komšije koje poznaju P. S. ispričale su da je oduvijek volio da pije alkohol i da je tada svima pravio probleme.

– Kad popije koju čašicu, više nije isti čovek. Čula sam da je tukao i majku i oca. Prema drugim ljudima nije bio agresivan, a niko ne bi pomislio da je sposoban da siluje – ispričala je komšinica, koja je željela da ostane anonimna.

Pošto je djevojčica maloljetna, u slučaj će se uključiti i centar za socijalni rad.

– Vidjet ćemo kako možemo da joj pomognemo da prebrodi ovo što joj se desilo – priča naš sagovornik.

(Kurir)

Interesantno za vas

Izdvajamo

Keramičar Hasad Gvozden odlučio ostati u BiH: Ne žalim što sam ostao, imam mnogo posla!

Hasan je neko vrijeme razmišljao o odlasku u Njemačku. Čekajući dokumentaciju za iseljenje, prijavio se na obuku „Započni svoj...

Možda vas zanima i ovo