Nedjelja, 2 listopada, 2022

Monstruozno ubistvo u Tuzli – Slobodan Spasojević svoju kćerku Šejlu ubio zbog novca?

Nemojte propustiti

Priča o monstruoznom ubistvu koje se juče dogodilo na izletištu Ilinčica još je uvijek glavna tema u Tuzli

Foto: BoljaTuzla.ba
Foto: BoljaTuzla.ba

Tragajući za motivima ovoga djela ekipa portala BoljaTuzla.ba je posjetila tuzlansko naselje Kojšino i kuću porodice Spasojević.

Komšije su Slobodana Spasojevića, osumnjičenog za ubistvo svoje 29-godišnje kćerke Šejle, opisale kao primjernog komšiju i dobrog prijatelja. Po njihovim pričama motiv za ovo ubistvo bi mogao biti u finansijskim problemima koje je ova porodica imala:

Šejla Spasojević je, prema saznanjima komšija, podigla kredit za obnovu porodične kuće, da bi prije nekoliko dana veću količinu novca dala ‘nekome’… Nakon toga se desilo ovo monstruozno ubistvo na izletištu Ilinčica iznad Tuzle.

Inače, Šejla je bila uzoran i dobar radnik u firmi Eista Masdorfer Bosnia d.o.o. Tuzla. Bila je omiljena prijateljica u društvu i veliki ljubitelj prirode i životinja, a imala je psa tornjaka, piše BoljaTuzla.ba.

Podsjećamo, juče u popodnevnim satima Šejla i Slobodan Spasojević su se taksijem odvezli na Ilinčicu, a o čemu su tačno razgovarali i šta se tačno dogodilo još uvijek je u sferi nagađanja. Ono što se pouzdano zna je da je Šejla ubijena oštrim predmetom i da se njen otac Slobodan oko 15 sati sam prijavio u policijsku stanicu.

(Bh-index)

Interesantno za vas

Izdvajamo

CIK BiH ukinuo akreditacije za 52 posmatrača zbog nepravilnosti

Akreditacije za 52 posmatrača su ukinute jer su imenovani u članstvo biračkog odbora. Centralna izborna komisija održala je danas 55....

Možda vas zanima i ovo