Nedjelja, 3 prosinca, 2023

Monstruozno ubistvo u Tuzli – Slobodan Spasojević svoju kćerku Šejlu ubio zbog novca?

Preporučeno

Priča o monstruoznom ubistvu koje se juče dogodilo na izletištu Ilinčica još je uvijek glavna tema u Tuzli

Foto: BoljaTuzla.ba
Foto: BoljaTuzla.ba

Tragajući za motivima ovoga djela ekipa portala BoljaTuzla.ba je posjetila tuzlansko naselje Kojšino i kuću porodice Spasojević.

Komšije su Slobodana Spasojevića, osumnjičenog za ubistvo svoje 29-godišnje kćerke Šejle, opisale kao primjernog komšiju i dobrog prijatelja. Po njihovim pričama motiv za ovo ubistvo bi mogao biti u finansijskim problemima koje je ova porodica imala:

Upravo se čita:  Četvorica radnika iz BiH uhvaćena u teškoj krađi: Napravili štetu od nekoliko stotina hiljada eura

Šejla Spasojević je, prema saznanjima komšija, podigla kredit za obnovu porodične kuće, da bi prije nekoliko dana veću količinu novca dala ‘nekome’… Nakon toga se desilo ovo monstruozno ubistvo na izletištu Ilinčica iznad Tuzle.

Inače, Šejla je bila uzoran i dobar radnik u firmi Eista Masdorfer Bosnia d.o.o. Tuzla. Bila je omiljena prijateljica u društvu i veliki ljubitelj prirode i životinja, a imala je psa tornjaka, piše BoljaTuzla.ba.

Upravo se čita:  Zbog navoda o paravojnim kampovima u RS formiran predmet u Tužilaštvu BiH

Podsjećamo, juče u popodnevnim satima Šejla i Slobodan Spasojević su se taksijem odvezli na Ilinčicu, a o čemu su tačno razgovarali i šta se tačno dogodilo još uvijek je u sferi nagađanja. Ono što se pouzdano zna je da je Šejla ubijena oštrim predmetom i da se njen otac Slobodan oko 15 sati sam prijavio u policijsku stanicu.

Upravo se čita:  Krišto u Dubaiju: „Samo zajedno, kao globalna zajednica, možemo ostvariti značajne promjene i sačuvati naš planet za generacije koje dolaze“

(Bh-index)

Preporučeno za vas

Izdvajamo

FBI uhapsio pripadnicu jedinice “Zulfikar”, optužena da je tokom rata u BiH mučila zarobljenike

Američka državljanka porijeklom iz BiH Nada Radovan Tomanić uhapšena je u Morgantaunu, u Zapadnoj Virdžiniji, pod sumnjom da je...

Možda vas zanima i ovo