Nedjelja, 13 lipnja, 2021

Morski pas povukao djevojku (18) pod vodu, nije joj bilo spasa (Uznemirujući video)

Nemojte propustiti

Morski pas je napao Brunu (18) i ugrizao je za nogu. Spasioci su je brzo izvukli na obalu. Odvezli su je u bolnicu i amputirali joj nogu. No nažalost, umrla je

Bruna Paulo da Silva Gobbi (18) turistica iz Sao Paula kupala se u društvu svojih rođaka u ponedjeljak na plaži Boa Viagem kod grada Recife u Brazilu. Napao ju je morski pas i ugrizao za nogu. Spasioci su brzo reagirali i djevojku su izvukli na jet-ski. Dovezli su je na obalu gdje joj je odmah pružena liječnička pomoć. Djevojku su hitno odvezli u bolnicu. No ozljede su bile teške i djevojka je u bolnici umrla, piše Globo.

Na YouTubeu se pojavila snimka napada i spašavanja. Vidi se kako je djevojka, kada ju je morski pas napao, nestala pod vodom. Voda se zacrvenila od krvi. Djevojci su u bolnici amputirali nogu, no nažalost nisu je mogli spasiti. Djevojka je 59. žrtva napada morskog psa u Brazilu od 1992. godine. Čak 23 ljudi od njih 59 poginulo je u napadu. Na plažama Boa Viagem i Piedade u gradu Jaboatão Guararapes postavljeni su znakovi upozorenja od morskih pasa. Naime od spomenutih 59 napada 70 posto ih je bilo baš na tom području.

Prije sedam dana, podsjetimo, morski pas je ubio tinejdžericu (15) dok je plivala u blizini obale otoka Reuniona u Indijskom oceanu.

Upozorenje! Snimci sa lica mjesta su uznemirujući!

(24sata.hr)

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Islamska zajednica u BiH: Da li je grijeh vakcinisati se preko reda?

Zamjeniku reisu-l-uleme i fetva-i-eminu Islamske zajednice, prof. dr. Enesu ef. Ljevakoviću upućeno je tako pitanje da li osoba ima...

Možda vas zanima i ovo