Subota, 12 lipnja, 2021

Mostar: Majka izvela djecu iz auta kako bi otac mogao ubiti bebu

Nemojte propustiti

Njegova supruga je tada izvela djecu iz automobila da ne bi vidjela što će njihov otac učiniti i s njima se udaljila.

Kantonalni sud u Mostaru danas je osudio ženu na 14 godina zatvorske kazne nakon što je priznala krivnju za ubojstvo svog tek rođenog djeteta. Ranije je i njezin suprug priznao krivnju za ubojstvo, a njemu je sud odredio zatvorsku kaznu u trajanju od 15 godina.

Otac je početkom septembra prošle godine došao po suprugu i novorođenče u bolnicu u Mostaru. S njim je u bolnicu došlo i njihovo dvoje maloljetne djece.

Nakon što su zajedno krenuli vozilom prema Čitluku, u namjeri da ubiju novorođenče, suprug je zaustavio automobil na Kobilovači pored makadama, javlja Avaz. Njegova supruga je tada izvela djecu iz automobila da ne bi vidjela što će njihov otac učiniti i s njima se udaljila. Otac je sa zadnjeg sjedišta uzeo nosiljku s bebom i bacio je u provaliju.

Supružnici su se vratili u vozilo i zajedno s dvoje djece krenuli prema Mostaru. Slučaj je otkriven 12. septembra prošle godine.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Saudijska Arabija ni ove godine neće primati strane hadžije

60.000 ljudi iz te zemlje bit će primljeno na hodočašće, dok niko iz inostranstva neće biti primljen. Saudijska Arabija objavila...

Možda vas zanima i ovo