Ponedjeljak, 25 listopada, 2021

Može li Chuck Norris spasiti Netanyahua?

Nemojte propustiti

moze-li-chuck-norris-spasiti-netanyahua_1426539920

Benjamin Netanyahu dobro zna koga treba pozvati onda kada su sve nade izgubljene – Chucka Norrisa. Naime, Norris je učestvovao u predizbornoj kampanji u Izraelu i podržao politiku sadašnjeg premijera Izraela.

Gledao sam govor premijera Netanyahua pred Kongresom i vidio čovjeka koji voli svoju zemlju svim srcem i dušom. Vidio sam također snažnog lidera koji je ključan za sigurnost ljudi u Izraelu”, rekao je glumac, čije je pravo ime Carlos Ray “Chuck” Norris i koji odavno promoviše konzervativne vrijednosti.

“Snimio sam tri filma u Izraelu i tamo stekao mnogo prijatelja. Imate divnu zemlju i mi želimo da tako i ostane”, izjavio je Norris, piše Independent.

Ova neobična saradnja rođena je nakon što su istraživanja javnog mnijenja pokazala da pada povjerenje birača u lidera Likuda.

On je u posljednjim danima kampanje pred sutrašnje izbore pojačao nacionalističku retoriku i poručio da bi umjerena vlada bila “katastrofa za zemlju”. Također je naveo da je pokrenuta međunarodna zavjera za njegovo skidanje s vlasti.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Diana Jović-Cvjetinović uhapšena zbog pokušaja otmice direktora DNS-a; Motiv bi mogao biti njihov spor zbog pola miliona KM

Diana Jović-Cvetinović iz Bijeljine, koja je uhapšena zbog pokušaja otmice poznatog advokata Miloša Stevanovića, s njim je već duže...

Možda vas zanima i ovo