Nedjelja, 9 svibnja, 2021

Može li Shakhtar pasti na Maksimiru?

Nemojte propustiti

Dinamo sanja još jedno proljeće u Evropi, ali ovaj put među elitom. U Zagrebu se samo priča o novom evropskom izazovu i svi čekaju srijedu i dolazak Shakhtara na Maksimir.

Nakon 3. kola u kojem su odigrali 2:2 zagrebački Modri sa pobjedom bi bili na korak do naredne faze Lige prvaka, a to bi bio ogroman, veliki uspjeh.

Malo je onih koji su nakon izvlačenja grupe vjerovali u takav rasplet, ali Bjelica jeste. Znao je da u njegovim igračima ima kvalitete za velike domete. Nakon što su deklasirali Atalantu i navijači su počeli vjerovati i sigurno je da će u srijedu na Maksimiru biti pakleno. Više od 30.000 navijača doći će da podrži Olma, Oršića, Petkovića i društvo protiv Shakhtara i njegovih brazilaca Ismailyja, Maycona, Taisona. Shakhtar će sigurno tražiti, drugu pobjedu u gostima i sigurno je da ćemo gledati napadačku igru i otvorenu utakmicu. Spektakl je zagarantovan, i ovo je meč koji se ne propušta.

Utakmicu Dinamo – Shakhtar pogledajte u srijedu 6. novembra od 20:50 na Novoj BH, a meču će prethoditi stručna sportska analiza u uvodnoj emisiji koja je na rasporedu od 20:30 sati.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Igor Kalabuhov, ambasador Rusije u BiH: Došlo vrijeme za zatvaranje OHR-a

On je naveo da je “OHR postao kočnica na putu uzajamnog dogovaranja za BiH i da je visoki predstavnik...

Možda vas zanima i ovo