Subota, 15 svibnja, 2021

MUP KS traga za opasnim muškarcem: Nema dokumente i sklon je lažnom predstavljanju

Nemojte propustiti

MUP Kantona Sarajevo (MUP KS) traga za Dervišom Trešnjićem nakon jučerašnjeg razbojništva na području opštine Novi Grad.

Kako je saopćeno iz MUP-a, policijski službenici potražuju osobu Derviš Trešnjić , sin Redžepa, rođen 27.06.1989.godine u Bosanskoj Gradišci, koji nema izdatih ličnih dokumenata, niti prijavljeno stalno mjesto prebivališta u Bosni i Hercegovini, a sklon je i lažnom predstavljanju.

Foto: MUP KS

”Molimo građane ukoliko posjeduju informacije o kretanju ili boravku pomenutog lica da o tome obavijeste Operativni centar Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo na brojeve telefona: 033 206 666 ili 122 odnosno najbližu policijsku stanicu”, saopćeno je.

Podsjećamo, Operativni centar Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo obaviješten je u 9 sati da je više nepoznatih osoba u ulici Salke Lagumdžije na području općine Novi Grad izvršilo razbojništvo nad jednom osobom nakon čega su se vozilom koje su koristili udaljili sa mjesta događaja.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

“Vojne trupe s različitih strana krstare BiH, Dodiku će trebati više od 30.000 vojnika ‘partije’ kako bi blokirao Amerikance da ne dođu do Manjače...

Iako je Manjača od Trebinja udaljena oko 400 kilometara, trupe NATO-a krstare cijelom zemljom, pa su jutros i na...

Možda vas zanima i ovo