Srijeda, 6 srpnja, 2022

Muriz Memić na gostovanju na Face TV otkrio novu informaciju iz slučaja: Alisa Mutap je 9. februara u svojoj kući kazala imena počinioca, imam svjedoka za to

Nemojte propustiti

Muriz Memić, otac tragično nastradalog Dženana Memića, gostovao je večeras na Face TV-u. U emisiji je online učestvovao i dr. Kemal Dizdarević kojem je Muriz Memić zahvalio i poručio da je „ljudska gromada“.

U studiju su se trebali pojaviti i prof. Sebija Izetbegović, direktorica Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu i Enra Mehmedika-Suljić.

– Meni je drago što nisu došle. Ja sam mogao i Arijanu poslati, pa da pričaju žena ko sa ženom, ali sada neću – rekao je Memić.

Potom se osvrnuo na svoje tvrdnje da se prijeti Tužilaštvu Bosne i Hercegovine. Na pitanje, ko im prijeti, Muriz je rekao:

– Politika. Zna se ko je u našoj avliji glavni baja – odgovorio je Memić, dodajući da se radi o sistemu zdravstveno-političkom.

Nije krio da je već nekoliko puta bio u Tužilaštvu BiH.

– Oni rade istragu o organizovanom kriminalu, nismo o ubistvu ni pričali. To će doći samo po sebi – kaže Muriz.

Muriz je između ostalog iznio novu informaciju.

– Ja imam informaciju da je Alisa Mutap 9. februara u jutarnjim satima u svojoj kući saopćila imena počinioca. Imam svejdoka za to. On je svjedok Tužilaštva BiH. Znači, nije imala amneziju. Alija Budnjo je rekao da nije nikad bio u Tužilaštvu po ovom pitanju, a ja imam informaciju da jeste – rekao je Muriz, i pozvao Enru Suljić da ona vještači Alisu Mutap.

– Pozivam Enru Suljić da ona vještači Alisu Mutap, da vidim njeno mišljenje i njen pečat. Neka vještačenje radi gdje hoće – kazao je Muriz Memić.

Interesantno za vas

Izdvajamo

Dodik: Ne postoji legalan put kojim bi britanski vojni stručnjaci ušli u BiH

Milorad Dodik je istakao da je uspostavljanje centra za tzv. cyber sigurnost “drugo ime za uspostavljanje britanskog obavještajnog punkta”. Član...

Možda vas zanima i ovo