Ponedjeljak, 8 ožujka, 2021

Muriz Memić na gostovanju na Face TV otkrio novu informaciju iz slučaja: Alisa Mutap je 9. februara u svojoj kući kazala imena počinioca, imam svjedoka za to

Nemojte propustiti

Vlada FBiH: Formiran ad hoc tim za pregovore s proizvođačina vakcina

Vlada Federacije BiH je na današnjoj hitnoj sjednici održanoj u Sarajevu donijela Rješenje o formiranju ad hoc tima za...

Novalić potvrdio: FBiH kreće u direktnu nabavku vakcina, oformili smo najkompetentniji tim za taj zadatak

Novalić je naglasio da količina vakcina ne može biti veća od 400 hiljada doza, jer naša zemlja računa na...

Preminuo Emdžad Galijašević, bivši gradonačelnik Bihaća

U trci za gradonačelnika Bihaća pobijedio je 2012. godine kao kandidat SDA. Grad Bihać vodio je manje od četiri...

Policija prekinula korona dernek u školi: Učiteljice iz BiH uz muziku uživo slavile 8. mart

Tokom proteklog vikenda pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova RS kontrolisali su brojne lokale zbog epidemioloških mjera i najviše posla su...

Muriz Memić, otac tragično nastradalog Dženana Memića, gostovao je večeras na Face TV-u. U emisiji je online učestvovao i dr. Kemal Dizdarević kojem je Muriz Memić zahvalio i poručio da je „ljudska gromada“.

U studiju su se trebali pojaviti i prof. Sebija Izetbegović, direktorica Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu i Enra Mehmedika-Suljić.

– Meni je drago što nisu došle. Ja sam mogao i Arijanu poslati, pa da pričaju žena ko sa ženom, ali sada neću – rekao je Memić.

Potom se osvrnuo na svoje tvrdnje da se prijeti Tužilaštvu Bosne i Hercegovine. Na pitanje, ko im prijeti, Muriz je rekao:

– Politika. Zna se ko je u našoj avliji glavni baja – odgovorio je Memić, dodajući da se radi o sistemu zdravstveno-političkom.

Nije krio da je već nekoliko puta bio u Tužilaštvu BiH.

– Oni rade istragu o organizovanom kriminalu, nismo o ubistvu ni pričali. To će doći samo po sebi – kaže Muriz.

Muriz je između ostalog iznio novu informaciju.

– Ja imam informaciju da je Alisa Mutap 9. februara u jutarnjim satima u svojoj kući saopćila imena počinioca. Imam svejdoka za to. On je svjedok Tužilaštva BiH. Znači, nije imala amneziju. Alija Budnjo je rekao da nije nikad bio u Tužilaštvu po ovom pitanju, a ja imam informaciju da jeste – rekao je Muriz, i pozvao Enru Suljić da ona vještači Alisu Mutap.

– Pozivam Enru Suljić da ona vještači Alisu Mutap, da vidim njeno mišljenje i njen pečat. Neka vještačenje radi gdje hoće – kazao je Muriz Memić.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Vlada FBiH: Formiran ad hoc tim za pregovore s proizvođačina vakcina

Vlada Federacije BiH je na današnjoj hitnoj sjednici održanoj u Sarajevu donijela Rješenje o formiranju ad hoc tima za...

Možda vas zanima i ovo