Ponedjeljak, 4 srpnja, 2022

Muriz Memić otkrio: “Sretao sam na ulici ubice svoga sina”

Nemojte propustiti

Komentarišući optužnicu Tužilaštva KS negira i teorijsku mogućnost da je njegov sin stradao u saobraćajnoj nesreći jer u Velikoj aleji na Ilidži, nikada nikoga nije udario automobil.

U razgovoru za portal BUKA Muriz Memić, otac ubijenog Dženana Memića, kaže da za pet godina borbe za istinu nikada nije pomislio da odustane od dokazivanja da je njegov sin ubijen.

Bilo je, kaže nam, trenutaka kada je mislio da neće uspjeti, ali je ubrzo nakon takvih faza dobijao nove ohrabrujuće informacije o okolnostima pod kojima je njegov sin zadobio povrede. Memić je kazao da je sretao ubicu svog sina, a njegovo ime zna i advokat Ifet Feraget. Ime ubice, tvrdi Memić, nije otkrio Tužilaštvu BiH, niti je to od njega traženo.

U optužnici Tužilaštva Kantona Sarajevo, dodaje Memić, nije istraženo vrijeme smrti odnosno vrijeme kada je Dženan zadobio povrede. Komentarišući optužnicu Tužilaštva KS negira i teorijsku mogućnost da je njegov sin stradao u saobraćajnoj nesreći jer u Velikoj aleji na Ilidži, nikada nikoga nije udario automobil.

Iako se sastao sa Bakirom Izetbegović danas bi odbio njegovu pomoć. Pogledajte cijeli intervju:

Interesantno za vas

Izdvajamo

Hana Hadžiavdagić pozirala potpuno gola: “OpetNajljepša kao od majke rođena”

Fotografija je na Instagramu već prikupila više od stotinu komentara Hana Hadžiavdagić, bh. influenserica sa adresom u Zagrebu, trenutno ljetuje...

Možda vas zanima i ovo