Subota, 15 svibnja, 2021

Muškarac (29) izboden nožem u tuči kod Visokog

Nemojte propustiti

Anel H., 29-godišnjak iz Visokog, teško je povrijeđen u ponedjeljak kasno poslijepodne u tuči sa četiri osobe ispred kuće u mjestu Gornji Taukčići, općina Visoko.

Foto: Visoko.co.ba | Sa uviđaja u mjestu Gornji Taukčići
Foto: Visoko.co.ba | Sa uviđaja u mjestu Gornji Taukčići

Anel H. je zadobio više ubodnih rana, te je u jako teškom stanju sa životno ugrožavajućim povredama dovezen u Kantonalnu bolnicu Zenica. Zahvaljujući brzoj reakciji ljekara, njegovo stanje jučer bilo je stabilno.

– Pacijent je dovezen u ponedjeljak u 19.10 sati sa više ubodnih rana u predjelu karlice i lijeve natkoljenice sa povredom glavnih krvnih sudova lijeve noge, te znacima šoka od iskrvarenja. Ove povrede su bile životno ugrožavajuće. Tretiran je u hirurškoj operativnoj sali, a potom u Službi za intenzivnu njegu, gdje se trenutno nalazi u stabilnom stanju, kazao nam je dr. Kasim Spahić, načelnik Odjela za urgentnu medicinu zeničke bolnice.

Prema informaciji iz visočke policije, Anel H. se potukao sa osobama inicijala M. Š, M. A, M. M. i M. A.

Pripadnici policije su uhapsili te osobe i nad njim je zavedena kriminalistička obrada, dok je inspektor Sektora kriminalističke policije MUP-a Zeničko-dobojskog kantona, po ovlaštenju dežurnog tužioca Tužilaštva ZDK-a izvršio uviđaj.

(Oslobođenje/Foto: Visoko.co.ba)

Više s weba

loading...

Izdvajamo

“Vojne trupe s različitih strana krstare BiH, Dodiku će trebati više od 30.000 vojnika ‘partije’ kako bi blokirao Amerikance da ne dođu do Manjače...

Iako je Manjača od Trebinja udaljena oko 400 kilometara, trupe NATO-a krstare cijelom zemljom, pa su jutros i na...

Možda vas zanima i ovo