Petak, 18 lipnja, 2021

Muškarac prekinuo Žurnalov press: “Šta vam je SDA kriva? Ti doš’o ovdje Bakira spominjat”

Nemojte propustiti

Muškarac koji se predstavio kao Senad Sućeska danas je prekinuo obraćanje Žurnalovog urednika Selvedina Avdića

Sućeska je kazao da je on bivši borac Druge viteške brigade i dobitnik priznanja “Zlatni ljiljan” i da napad na Žurnalovog kamermana nema veze sa SDA strankom.

– Kakve veze ima stranka? Ako je član, znači partija treba sankcionisati? Kakve to veze ima? Brukate ovdje Bakira i Drugu vitešku, ove heroje ovdje. Znaš li ti kol’ko je heroja ovdje bilo? Ti došo ovdje Bakira spominjat. Spomeni Dodika, hljeb vas j…, da vas j…, četnike spomeni. Kako te nije stid? – kazao je Sućeska.

Sućeska je rekao da postoje organi, i “ako je je kriv Ćesir nek ide u zatvor”.

– Ovo je bezveze. Niste normalan narod, policija neka hvata u istražne organe čovjeka ako je kriv. Vi po SDA.. Ovako se pravi država, jel? Hajde bježi ba, sram vas bilo i stid. Nemojte da me sječete, imaju istražni organi, ima sud, ako je kriv Ćesir nek ide u zatvor. Koji vam je, ne mogu da lajem” – dodao je Sućeska i potvrdio da je i sam član SDA stranke.

Podsjećamo, urednik magazina Žurnal Selvedin Avdić danas je održao press konferenciju povodom napada Huse Ćesira (SDA) na fotoreportera ovog magazina.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Odluka koja će obradovati cijeli Balkan: Njemačka vlada dozvolit će ulazak u zemlju putnicima izvan Evropske unije koji su primili obje doze vakcine

Njemačka je prošle sedmice sa “crvene liste” država rizičnih za putovanja zbog koronavirusa skinula Bosnu i Hercegovinu, kao i...

Možda vas zanima i ovo