Nedjelja, 11 travnja, 2021

Muškarac rođen u ovom znaku se najteže odlučuje za brak

Nemojte propustiti

Oni nikada neće reći “uzimam”: Muškarci rođeni u ovom znaku se najteže odlučuje za brak.

Mnogi muškarci se teško odlučuju za brak, a na njihovu spremnost da uplove u ovu zajednicu može utjecati i horoskopski znak.

Blizanci

Šarmantni i skloni flertu, Blizanci nemaju problem s privlačenjem pažnje suprotnog spola. Oni su inteligentni, veoma komunikativni i kreativni, a njihovi brojni interesi i svestranost intrigiraju mnoge. Pripadnici ovog znaka imaju veoma visoke standarde kada je suprotni spol u pitanju, a zainteresirat će ga svestrana osoba koja će imati mnogo razumijevanja za njegov način života, pa i povremene flertove. Blizanci brak često doživljavaju kao sputavanje.

Strijelac

Strijelac obožava slobodu, i upravo je to razlog zašto često bježi od braka. Oni žele ljubav na duge staze, bilo da je riječ o prijateljstvu ili emotivnoj vezi, ali bez ikakve vrste ograničavanja koja bi ga ukrotila. Izuzetno je nježan u vezi, njegova će partnerica dobivati punu pažnju, a veoma mu se dopadaju jake i nezavisne žene.

Vodenjak

Koliko god maštali o sigurnoj luci, muškarci rođeni u znaku Vodenjaka su zapravo individualci. Sloboda i neovisnost su mu veoma bitni, pa kada u ljubavnoj vezi osjeti bilo kakvu vrstu pritiska, počet će se postepeno udaljavati. S obzirom da je veoma šartmantan, u životu ima mnogo veza. Ipak, kada zavoli i u potpunosti se preda, spreman je svu pažnju pokloniti svojoj izabranici. Drugo je pitanje koliko će to potrajati, piše B92.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Dragan Mioković raskovao Ljubišu Ćosića: “Šu*** iz ulice Draže Mihailovića i s Mladićevim posterom…”

Ne stišavaju se reakcije na zahtjev gradonačelnika Istočnog Sarajeva Ljubiše Ćosića koji je jučer tražio od Grada Sarajeva i...

Možda vas zanima i ovo