Subota, 15 svibnja, 2021

Muškarci jednostavno pogrešno tumače žene i kada nemaju razlog za to!

Nemojte propustiti

Iako žene nemaju nikakve loše namjere nekim postupcima koje rade, oni se često krivo protumače u glavama jačeg spola.

muskarac i zena1. Duhovitost

Postoje žene koje imaju odličan i vrlo “slobodan” smisao za humor i ne biraju gdje i kraj koga će ga upotrijebiti. A zna se da je dobar smisao za humor svakako jedna od poželjnih karakteristika, koju ljudi žele kod svog partnera. No, vrlo često se zezanje u muškom mozgu prevodi kao koketiranje, pa i onda kada ti nemaš apsolutno nikakve namjere.

2. “Hard to get” priča

Žene vole ostavljati dojam kao da će BiH prije izaći iz krize, nego ona dati svoj broj ili pristati na izlazak i to je u njihovoj glavi super način za ne ostavljanje krivog dojma. No, muškarci takav stav prilično često krivo protumače, do te mjere da pomisle da je takva žena prilično umišljena i da se voli “igrati”. Muškarci vole osvajati i mnogo su im zanimljivije žene oko kojih se moraju potruditi, ali im trebaju i neke povratne informacije, koje ne uključuju hladnoću i ignoriranje. “Hard to get” stav ih pali jedno određeno vrijeme, a onda im počinje ići na živce.

3. Inicijatorica svega

U nekim slučajevima ona stara “da je muškarac taj koji sve treba prvi napraviti” je apsolutna istina, iako smo po kalendaru u 21. stoljeću. Mislimo na prvi pozvati van, prvi se javiti nakon spoja, prvi te upoznati sa svojim prijateljima ili roditeljima, pa i predložiti svaki veći korak. U suprotnom slučaju, mogla bi ostaviti dojam da “previše žuriš, a on još nije spreman”… Dakle, štogod radila, nemoj forsirati.

(Index.hr)

Više s weba

loading...

Izdvajamo

“Vojne trupe s različitih strana krstare BiH, Dodiku će trebati više od 30.000 vojnika ‘partije’ kako bi blokirao Amerikance da ne dođu do Manjače...

Iako je Manjača od Trebinja udaljena oko 400 kilometara, trupe NATO-a krstare cijelom zemljom, pa su jutros i na...

Možda vas zanima i ovo