Subota, 1 listopada, 2022

Muškarci pitali bh. starletu je li zna kuhati pa ju razbjesnili: ‘Ovo nije kameno doba da punim paprike’

Nemojte propustiti

“To što ste vi možda nesposobni da vašu ženu izvedete u restorane svakog dana, to je vaša stvar, nemamo svi ambicije biti domaćice, puniti paprike i imati neambicioznog muškarca s kojim bi sjedile 24 sata i smrdjele na zapršku.”

Starleta Božana Vujinović našla se u centru pažnje zbog dopisivanja s bosanskohercegovačkim profesionalnim nogometašem Ognjenom Vranješem gdje su si u porukama psovali, a koje je ona objavila na svojem Instagram profilu.

Bivša djevojka Ace Lukasa, koja je dovodila u vezu s elitnom prostitucijom, obračunala se i s ostalim muškarcima koji je prozivaju na Instagramu.

Jedan pratitelj ju je pitao je li zna kuhati, na što je ona odgovorila: “Zašto bih kada postoje restorani.” Božana je zatim dodala: “Ovo nije kameno doba kada su žene morale kuhati. To što ste vi možda nesposobni da vašu ženu izvedete u restorane svakog dana, to je vaša stvar, nemamo svi ambicije biti domaćice, puniti paprike i imati neambicioznog muškarca s kojim bi sjedile 24 sata i smrdjele na zapršku.”

Božana je objavila ovo dopisivanje, a zatim i dodala komentar: “Napali me ovi muškarci iz kamenog doba, o majko sveta, moram predahnuti od Instagrama, isisavate mi energiju vampirčine jedne zatucane!”

Interesantno za vas

Izdvajamo

CIK BiH ukinuo akreditacije za 52 posmatrača zbog nepravilnosti

Akreditacije za 52 posmatrača su ukinute jer su imenovani u članstvo biračkog odbora. Centralna izborna komisija održala je danas 55....

Možda vas zanima i ovo