Petak, 24 ožujka, 2023

Mužu metak u čelo: Supruga boksera priznala ubistvo!

Nemojte propustiti

Ivana Bokan (37), supruga ubijenog bivšeg boksera Branka Bokana, priznala je da je ubila muža i pokazala je policiji mjesto na kojem je skrivan krunski dokaz – pištolj kalibra 6,35 milimetara.

Policija vjeruje da su motiv ubistva Branka Bokana poremećeni porodični odnosi. Brankov otac Milan (78) bi mogao da bude pušten da se brani sa slobode od optužbe da je prikrivao ubistvo svog sina.

Odluku da se uviđaj danas ponovi istražni sudija je donijela kada se suočila sa kontradiktornim izjavama osumnjičenih Milana i Ivane i nedostatkom konkretnih dokaza.

Pretpostavlja se da je u četvrtak, 22. avgusta, u novosadskom naselju Veternik izbila žustra svađa između oca Milana i sina Branka oko vlasništva nad kućom.

Kada je, u strahu da bi se mogao naći na ulici, otac odbio da sinu prepiše kuću, sin je burno reagovao – i riječima i pesnicom.

Branko je te večeri ubijen metkom u čelo, tik iznad slepoočnice, dok je spavao. Izjave prikupljene tokom prvog uviđaja pokazuju da su Ivana i Milan živeli u strahu od Branka koji je bio prijeke naravi. Navodno, oboje su trpjeli i verbalnu i fizičku torturu, ali nisu smjeli nikome da se povjere.

Zlostavljanje je išlo do te mjere, tvrde komšije, da otac i supruga danima nisu smjeli da napuste kuću, a nekada su danima krili modrice.

Pojedini Veterničani su „Blicu“ ispričali da se radi o ljubavnom trouglu i da su Ivana i njen svekar Milan bili u intimnoj vezi.

18d5f0b4e4c1065a38124190a7bb1827

(Kurir)

Interesantno za vas

Izdvajamo

Ambasada SAD: Očajnički potezi Dodika, još jedan korak ka izolaciji

- Dodikovo sve veće odbacivanje dugogodišnjih partnera Bosne i Hercegovine i prihvatanje autoritarnih lidera nanosi štetu RS - poručuju Američka...

Možda vas zanima i ovo