Petak, 22 listopada, 2021

Na Doljanima pojačana frekvencija vozila

Nemojte propustiti

Na putevima u Bosni i Hercegovini jutros se saobraća nesmetano, uz umjerenu frekvenciju vozila.

Tokom dana očekuje se pojačanu frekvencija, posebno na putevima prema jugu zemlje.

Zbog održavanja manifestacije “507 Dani Ajvatovice”, danas će u periodu od 16 do 17 sati doći do obustave saobraćaja na raskrsnici magistralnih puteva M-5 i M-16 u Donjem Vakufu (od zgrade Pošte do BP INA). Do ponoći zabranjen je prijevoz eksplozivnih materija na području Srednjobosanskog kantona.

Do 13.30 sati, zbog deminerskih radova, na dionici magistralnog puta M-6 Stolac-Ljubinje dolazi do povremenih polusatnih obustava saobraćaja.

Na dionicama gdje se izvode sanacioni radovi saobraća se sporije, uz obavezno poštivanje privremeno postavljene signalizacije. Izdvajaju se putni pravci: M-17 Vrapčići-Bišće Polje, M-4 Simin Han-Kalesija i M-16 Poriče-Kupres.

Na graničnom prijelazu Doljani pojačana je frekvencija vozila pri izlazu iz BiH. Na ostalim graničnim prijelazima zadržavanja su kraća. Frekventniji saobraćaj očekuje se tokom dana, posebno na prijelazima na jugu zemlje, saopćeno je iz BIHAMK-a.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Nana Fata Orlović dobit će Povelju TK

Povelja će biti dodjeljena na svečanoj sjednici Skupštine Tuzlanskog kantona u povodu Dana državnosti. Skupština Tuzlanskog kantona jednoglasno je usvojila...

Možda vas zanima i ovo