Petak, 21 siječnja, 2022

Na GP Doljani čeka se oko sat vremena

Nemojte propustiti

Saobraćaj se u većem dijelu Bosne i Hercegovine  jutros odvija se uz relativno povoljne uvjete za vožnju i pojačan promet vozila, naročito na putevima koji vode ka jugu.

Foto: ArhivZbog visokih dnevnih temperatura preporučuje se izbjegavanje vožnji na duže relacije tokom dana, a ukoliko se putuje da se prave češće pauze.

Na Graničnom prijelazu Doljani na izlazu iz naše zemlje čeka se oko jedan sat, tako da policija preusmjerava vozila na granične prijelaze Gabela Polje i Unka gdje su zadržavanja znatno kraća. Na graničnim prijelazima Velika Kladuša i Bosanska Gradiška na ulazu u BiH čeka se oko pola sata. Na prijelazu Izačić vozila iz naše zemlje izlaze u dvije kolone, a zadržavanja su oko 20 minuta. I na prijelazu Kamensko na izlazu iz Bosne i Hercegovine čeka se oko 20 minuta. Na ostalim graničnim prijelazima zadržavanja su jutros bila od 10 do 15 minuta.

Na dionicama s aktuelnim sanacionim radovima saobraća se sporije. To su putni pravci: Živinice-Šićki Brod-Srebrenik, Donji Vakuf-Jajce, Široki Brijeg-Posušje, Bugojno-Gornji Vakuf/Uskoplje, Bugojno-Kupres, Lašva-Zenica i Karuše-Maglaj.

 

(Bh-index)

Više s weba

Izdvajamo

Koalicija “Država!”: Vrijeme je da se i lažnim prijateljima kaže “Dosta je!”

U medijima smo prethodnih dana mogli vidjeti namjeru da se predsjednici stranih država i to: Milanović, Vučić i Erdogan...

Možda vas zanima i ovo