Četvrtak, 22 travnja, 2021

Na internetu se pojavila nova društvena mreža pod nazivom Unii.com

Nemojte propustiti

Na internetu se pojavila nova društvena mreža pod nazivom Unii.com čiji korisnici trenutno mogu biti samo studenti sa britanskih univerziteta

232ec04e0b8f598beebd5f2475a3d6b8Na internetu se prošle sedmice pojavila nova društvena mreža pod nazivom Unii.com čiji korisnici trenutno mogu biti samo studenti sa britanskih univerziteta.

Društvena mreža Unii.com je proizvedena u Velikoj Britaniji za univerzitetske studente s ciljem da njihovu međusobnu komunikaciju zadrži u tajnosti i privatnosti. Trenutno ovu mrežu mogu koristiti samo samo studenti na britanskim univerzitetima preko zvaničnih e-mail adresa univerziteta na kojima se školuju.

Prema pisanju britanskog lista “Metro”, najnovija društvena mreža bi mogla postati ozbiljan konkurent poznatoj društvenoj mreži Facebooku.

Kreatori Unii.coma svojim budućim korisnicima garantuju potpunu privatnost prilikom korištenja njihovog prostora što vide kao svoju komparativnu prednost. Ističu kako je cilj Unii.coma da studenti u slobodnom ambijentu sa svojim vršnjacima razgovaraju i dijele mišljenja “bez straha da će njihovi roditelji saznati išta od toga”.

Glavni čovjek mreže Unii.com Marco Nardone ističe kako ova mreža znači “da sve ono što se dešava na univerztietu ostaje na univerzitetu”.

U budućnosti se može očekivati da će svi zainteresirani moći koristiti ovu društvenu mrežu.Ako želite da vidite kako izgleda nova društvena mreža kliknite ovdje!

(Anadolija)

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Zlatko Miletić šokirao izjavom: Janez Janša je kriminalac, ukrao je naš nov helikopter

"Taj čovjek kako se ponaša, on je kriminalac, povratnik u vršenju kaznenih djela. Kriminalac je od 1992. godine. Ukrao...

Možda vas zanima i ovo