Četvrtak, 25 travnja, 2024

Na Jahorini se ponovo razboljela djeca, desetak njih osjećaju stomačne tegobe

Preporučeno

“Djeca imaju nisku temperaturu, danas se već dobro osjećaju. Sa njima je pedijatar koji prati njihovo stanje”

Desetak učenika petog razreda OŠ “Branko Radičević” iz Banje Luke koji su na četvorodnevnoj školi u prirodi na Jahorini, dobili su sinoć stomačne tegobe.

Kako je za Nezavisne rekao Siniša Rendić, direktor ove škole, djeca imaju virozu i pod stalnim su nadzorom pedijatra.

Upravo se čita:  Arijana Memić traži zabranu ispijanja kafa policajcima MUP-a KS za vrijeme radnog vremena

“Djeca imaju nisku temperaturu, danas se već dobro osjećaju. Sa njima je pedijatar koji prati njihovo stanje”, kazao je Rendić.

Dodao je da su uz konsultacije sa roditeljima odlučili da, ako se djeca osjećaju dobro, ostanu na Jahorini do kraja ove kratke ekskurzije.

“Učenici sa nastavnim osobljem i animatorima borave u hotelu ‘Nebojša’, ali su nam roditelji rekli da je trenutno dosta viroze prisutno pa su se možda neka djeca i u Banjaluci zarazila”, naveo je Rendić.

Upravo se čita:  Majka u očaju i nevjerici: Moj 13-godišnji sin udaran je do nesvijesti samo zato što je pozvonio na tuđa vrata

Podsjećamo, učenici petog razreda Osnovne škole “Petar Kočić” i “Branko Ćopić” iz Prijedora koji su ranije boravili na Jahorini u školi u prirodi, imali su slične tegobe i 18 djece završilo na infuziji.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Stiže nam “gost” iz Afrike: BHmeteo objavio prognozu za prva tri dana maja

Za prvomajske praznike očekuje nas djelimično sunčano i nestabilno vrijeme. Zbog ciklonalne aktivnosti u zapadnom Sredozemlju i pritjecanjem vlažnog zraka...

Još vijesti za vas