Ponedjeljak, 20 rujna, 2021

Na utakmice reprezentacije BiH uz negativan test ili potvrdu o vakcinaciji

Autor:AA

Nemojte propustiti

Gledaoci su u obavezi da poštuju predviđene higijensko-epidemiološke mjere koje se odnose na nošenje maski tokom trajanja utakmice te poštovanje predviđene distance.

Nakon gostovanja u Francuskoj 1. septembra, “A” reprezentacija Bosne i Hercegovine će dvije utakmice odigrati na “Bilinom polju” u Zenici.

Prva je na rasporedu prijateljska utakmica s Kuvajtom 4. septembra u 20:45 sati, dok će kvalifikacioni meč s Kazahstanom biti odigran 7. septembra u istom terminu.

Shodno odluci Kriznog štaba Ministarstva zdravstva Zeničko-dobojskog kantona, za utakmice u Zenici biće dozvoljeno prisustvo 6.000 gledalaca (50 posto kapaciteta stadiona), saopšteno je iz NSBiH.

Gledaoci su u obavezi da poštuju predviđene higijensko-epidemiološke mjere koje se odnose na nošenje maski tokom trajanja utakmice te poštovanje predviđene distance. Za ove utakmice neće biti dozvoljeno unošenje bilo kakvih navijačkih rekvizita.

Svi prisutni će prilikom dolaska na stadion morati da posjeduju negativan antigenski ili PCR test ne stariji od 48 sati ili potvrdu o prebolovanom COVID-19, ne stariju od 6 mjeseci ili potvrdu o završenoj vakcinaciji.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Ljubiša Ćosić otvorio dušu: Volim Dodika jer je ljudina, on ne mrzi nikoga, ni naše komšije iz Sarajeva

- Jesam se napio i jesam bio pijan u kafani. Poznat sam kao neko ko voli ljude i veselje....

Možda vas zanima i ovo