Četvrtak, 28 listopada, 2021

Načelnik Sanskog Mosta u akciji polivanja vodom

Nemojte propustiti

eb4acd56ea32e8e4fed2380bf09fecb4

Mustafa Avdagić, načelnik općine Sanski Most, uključio se u humanitarnu akciju nazvanu “Izazov kantom ledene vode”, koja ima za cilj pomoć pri liječenju neurodegenerativne bolesti ALS, pri kojoj odumiru mišići.

Prvog čovjeka sanske općine, u skladu s pravilima ove akcije, izazvao je vijećnik u Općinskom vijeću Sanski Most Arnel Terzić, a polijevanje hladnom vodom obavljeno je na lokalitetu bazena “Olimpija”, u blizini ovog grada.

“S obzirom na to da sam po zanimanju liječnik i humanista, ni trenutka se nisam dovoumio u prihvatanju ovog izazova”, istakao je Avdagić.

On je ovom prilikom za dalje sudjelovanje u ovoj akciji nominovao bošnjačke političke lidere Bakira Izetbegovića, Zlatka Lagumdžiju i Fahrudina Radončića.

U pomenutu humanitarnu akciju, koja se putem medija i društvenih mreža proširila cijelim svijetom, dosad su se uključile brojne poznate ličnosti.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Escobar najavio sankcije: Dodik ima veoma malu podršku javnosti i to ćemo iskoristit

Gabriel Escobar se osvrnuo i na moguće ekonomske integracije zeamlja Zapadnog Balkana. Specijalni izaslanik predsjednika SAD-a za Zapadni Balkan Gabriel...

Možda vas zanima i ovo