Utorak, 3 kolovoza, 2021

Nagrade na sajmu ZEPS 2015: Tri zlatne medalje za Sarajevsku pivaru

Nemojte propustiti

Sarajevska pivara d.d. dobitnik je tri zlatne medalje „Ruža ZEPS-a“ za kvalitet za najpoznatiji proizvod ove kompanije- Sarajevsko, i to za svijetlo, tamno i premium pivo.

Kvalitet su ocjenjivali članovi stručne komisije sačinjene od predstavnika sajma ZEPS, degustatori i stručnjaci Poljoprivredno- prehrambenog fakulteta u Sarajevu.

NAGRADE ZEPSA - SARAJEVSKA PIVARA

„ Ovo je rezultat naših stalnih nastojanja da kvalitet Sarajevskog bude na iznimno visokom nivou. Svakodnevno testiramo kvalitet, ulažemo u proizvodne pogone i tehnologiju, a poštujemo i stare, tradicionalne načine kuhanja piva. Bitno je da stručnjaci potvrde kvalitet nekog proizvoda, ali nas posebno raduje što naši konzumenti također prepoznaju kvalitet Sarajevskog,“ rekao je na ceremoniji uručenja medalja marketing menadžer Sarajevske pivare d.d. Adnan Kamber.

Izuzetan kvalitet Sarajevskog kombinacija je pivarske tradicije koju Sarajevska pivara d.d. njeguje još od 1864. godine i moderne tehnologije.

Sarajevsko se proizvodi samo od vrhunskih, pažljivo odabranih prirodnih sastojaka, a osnova iznimnog kvaliteta je i u najboljoj vodi.

Sarajevska pivara koristi vodu iz vlastitih bunara koja izvire u netaknutoj prirodi planine Trebević i crpi se sa 300 metara dubine.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Brojne organizacije kritikovale hrvatski mehanizam za nadzor granice

Sporno je što će, prema informacijama nevladinih organizacija, mandat mehanizma biti ograničen na policijske stanice blizu granice i graničnih...

Možda vas zanima i ovo