Nedjelja, 5 prosinca, 2021

Najbolju prijateljicu unakazila kiselinom: “Uzet ću jedino što ta cura ima, njezin izgled!”

Nemojte propustiti

Naomi Oni
Naomi Oni

Mary Konye (21) proglašena je krivom za napad na prijateljicu iz djetinjstva i vršnjakinju Naomi Oni koju je, zbog ljubomore i nakon svađe, dočekala na povratku s posla i zalila kiselinom.

Na napad se Konye odlučila nakon što ju je Oni usporedila s čudovištem iz horor filma. Napala je prijateljicu oko 23:30 dočekavši je na putu s posla u trgovini rubljem Victoria’s Secret u shopping centru u Stratfordu.

Napad su snimile sigurnosne kamere, a Konye se, kako je ne bi prepoznali, obukla u nikab. Oni je pretrpjela strašne opekotine na glavi i vratu i spaljene su joj trepavice i kosa. Presađena joj je koža.

Konye je inače studentica ekonomije i živi u istočnom Londonu, a zanijekala je optužbe da je ona napala Oni.

Sud je, inače, čuo kako je napadačica, nakon što je, navodno sva u šoku, saznala što se dogodilo njezinoj ‘prijateljici’ ponudila žrtvi ‘rame za plakanje’ i poslala zajedničkoj prijateljici SMS kako ‘ne može vjerovati što se dogodilo’.

No, sud je čuo i kako se Konye raspitivala gdje može kupiti nikab. Jedna je svjedokinja izjavila kako joj se povjerila da će Oni dati silovati i kako će je zaliti kiselinom da joj uništi izgled. “Unakazit ću je. Uzet ću jedino što ta cura ima, njezin izgled”, rekla je svjedokinji. Također je svjedokinja potvrdila kako joj je Konye rekla da je kupila kiselinu na internetu.

Oni i Konye bile su prijateljice odmalena, no 2011. su se posvađale. Tada je Oni optužila Konye zbog slanja poruka njezinom dečku i rekla prijateljici da je ružno čudovište. No, Konye je na sudu izjavila kako je Oni sve sama smislila kako bi postala slavna kao Britanka Katie Piper, TV voditeljica koja je napadnuta kiselinom 2008.

Oni je, pak, svjedočila kako je Konye znala koliko ju je potresao taj slučaj jer su obje gledale dokumentarac o voditeljici.

(Jutarnji.hr)

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Žestok sukob Cece i Bosanca u “Zvezdama Granda”

– Ovo je za 6 ko kuća! Ko nije glasao? Sad ću krvi da vam se napijem – šaljivo...

Možda vas zanima i ovo