Utorak, 27 srpnja, 2021

‘Najljepše sestre Balkana’: Elma i Irma rano jutros nastradale u Švedskoj

Nemojte propustiti

Policija je dojavu o nesreći primila oko 4:07 sati, nekoliko minuta nakon što se automobil s četvero putnika zabio u betonski stub na autocesti E20 Olskroksmotet koja prolazi kroz Götheborg.

U teškoj nesreći do koje je došlo jutros u četiri sata u Götheborgu život je izgubilo četvero ljudi. Među njima su Elma (19) i Irma Usto (20).

One su kćeri Dženane i Midhata Uste Mirze, koji je u ratu bio pripadnik Specijalne jedinice MUP-a RBiH, a prijatelji i rodbina su ga zvali Čupo. Poslije rata odselio je u Švedsku gdje živi i radi, piše Espreso.

Foto: Facebook

– Obje su u aprilu trebale doći u Sarajevo s ocem za Dan policije, a već su i rezervirale karte, rekao je u telefonskom razgovoru za Faktor Alija Usto, djed stradalih djevojaka, koji je napomenuo da su roditelji Elme i Irme i dalje u bolnici, gdje im je i rečeno da su im kćeri nastradale.

Policija je dojavu o nesreći primila oko 4:07 sati, nekoliko minuta nakon što se automobil s četvero putnika zabio u betonski stup na autocesti E20 Olskroksmotet koja prolazi kroz Götheborg.

Uzrok nesreće najvjerojatnije je skliska cesta i neprilagođena brzina. Policija također traga i za osobom koja je naišla na nesreću, snimila razbijeni automobil i otišla.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Njemačka vjerovatno bez lockdowna, ali loše vijesti za nevakcinisane

Više od 60 odsto njemačkog stanovništva primilo je najmanje jednu dozu, dok je oko 48 odsto potpuno imunizirano. Njemačka je...

Možda vas zanima i ovo