Ponedjeljak, 12 travnja, 2021

Najpopularniji turski glumac Polat Alemdar u februaru dolazi u BiH

Nemojte propustiti

Fenomenalni turski glumac Polat Alemdar, koji ima i armiju fanova u cijelom regionu, stiže u Bosnu i Hercegovinu.

Bez konkurencije, najomiljeniji junak turskih akcijskih filmova u našu zemlju stiže kao najveća zvijezda sedme manifestacije “Noć tursko-bosanskog prijateljstva” koja će biti održana 23. februara u Visokom. Ovaj događaj organiziraju Općina Visoko i Bosansko- turska platforma prijateljstva.

Europska filmska publika upoznala ga je kao beskompromisnog osvetnika u borbi za pravdu u megapopularnom filmu i seriji “Dolina vukova”.

– Ponosni smo što na ovaj jedinstveni kulturno-muzički događaj, koji ima za cilj jačanje bratskih odnosa između Bosne i Hercegovine i Republike Turske, stiže velika glumačka zvijezda. On je najavio svoj dolazak u Visoko i treba bi predvoditi listu poznatih imena iz Turske, a u odličnom trosatnom programu učestvovat će velika muzička imena i eminentni umjetnici, „Divanhana“, Armin Muzaferija, Ilma Karahmet, hor Sultan Abdulhamid, te pjevač i suorganizator iz Republike Turske – Orhan Cakmak – poručuju organizatori.

Općina Visoko prvi put će biti domaćin manifestacije koja je prethodnih šest godina organizirana u Zavidovićima. Sigurno je da će dvorana Kulturno-sportskog centra “Mladost” biti mala da primi sve zainteresirane, obzirom da je ulaz na manifestaciju slobodan.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Vlasnici sarajevskog fast fooda “Otrov” preminuli od koronavirusa

Studenti su ovaj fast food zvali "Otrov", a znali bi kazati da iako jedu kod "Otrova", tu se niko...

Možda vas zanima i ovo