Subota, 10 travnja, 2021

Najteži dani legendarnog Rokija

Nemojte propustiti

Jackie Stallone je bila majka Silvestera, Frenka i Toni, a 1990. godine postala je poznata zahvaljujući objavljivanju niza astroloških knjiga te otvaranju astrološke telefonske linije

Džeki Stalone (Jackie Stallone), majka legendarnog glumca Silvestera (Sylvester) i astrologinja, preminula je u 99 godini.

-Bila je izvanredna žena, vježbala je svaki dan, bila je puna hrabrosti i neustrašiva. Umrla je u snu, kako je i željela. Bilo je teško ne voljeti je, bila je vrlo ekscentrična i raskošna osoba… Proživjela je prohibiciju, Veliku depresiju i Drugi svjetski rat. Satima bih razgovarao s njom o dvadesetima, tridesetima i četrdesetima. Bila je to lekcija povijesti. Um joj je bio oštar poput britve do dana kada je umrla – napisao je Staloneov mlađi brat Frenk (Frank) na Facebooku.

Džeki je bila majka Silvestera, Frenka i Toni, a 1990. godine postala je poznata zahvaljujući objavljivanju niza astroloških knjiga te otvaranju astrološke telefonske linije. 1980-ih se pojavila u hrvačkom programu GLOW: Gorgeous Ladies of Wrestling.

Rođena je u novembru 1921. godine, u Vašingtonu. Godine 1945. godine udala se za Frenka Stalonea starijeg i rodila Silvestera 1946. i Frenka mlađeg 1950. Kćerku Toni Dalto je dobila 1964. u braku sa svojim drugim suprugom Entonijem (Anthony) Filitijem. Dalto je umrla 2012. godine.

Na njenoj web stranici stoji da je tokom svoje astrološke karijere savjetovala “kraljeve, premijere, političare, filmske zvijezde, kockare, generale, gangstere, policajce i svećenike”.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Poslušajte kako šef omalovažava radnice: Sjedite vi svi večeras kući i zapitajte se zašto radite za 500 maraka

- Nemojte molim vas mene, da se ja nerviram, p****** negdje drugo, molim vas. Sjedite vi svi večeras kući...

Možda vas zanima i ovo