Ponedjeljak, 14 lipnja, 2021

Nakon 13 godina braka: Razveli se bh. reprezentativac i sarajevska misica

Nemojte propustiti

Minela i Sanel su jedno vrijeme imali svoj kafić na Grbavici, a bivša misica je već nekoliko godina vlasnica frizersko-kozmetičkog studija.

Broj 13 definitivno je nesretan bivšem fudbalskom reprezentativcu BiH Sanelu Jahiću. Naime, nakon 13 godina braka on se razveo od supruge Minele sa kojom ima sinove Džana i Rejana.

Ovu informaciju za Faktor potvrdili su prijatelji Minele i Sanela, koji nisu bili raspoloženi da komentarišu informaciju o razvodu i zašto je ovaj par odlučio da okrene novu stranicu u životu.

Minela i Sanel upoznali su se u sportskoj kladionici u kojoj je radila bivša Miss Kantona Sarajevo, koja je učestvovala na nekoliko izbora ljepote. Nakon tri-četiri mjeseca veze odlučili su stati pred matičara. Minela je bila velika podrška našem reprezentativcu koji je u karijeri nastupao za Las Palmas, Meridu, Aris, AEK, Karabukspor, St. Johnstone, Grasshoppers, Levadiakos i Željezničar.

Minela i Sanel su jedno vrijeme imali svoj kafić na Grbavici, a bivša misica je već nekoliko godina vlasnica frizersko-kozmetičkog studija.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Nije mu ostala dužna: Gorica Dodik pozvala Draška Stanivukovića i rekla mu šta će mu dozvoliti da uradi

- Da ne tuguješ, pozivam te sutra da dođeš i staviš traku i napraviš set fotografija, ako treba i...

Možda vas zanima i ovo